5 Trendy kapsels
Home 5 Trendy kapsels voor je Zoom bespreking in 2021
Kapsels

5 Trendy kapsels voor je Zoom bespreking in 2021

Nu we allemaal moeten thuiswerken, willen de kapsels nog weleens te wensen overlaten. Maar vergeet niet dat je ook via je videocalls een (soms 1e) indruk achterlaat. Thuiswerken betekent niet dat je in je pyjama met een uitgroei voor je beeldscherm moet zitten. Onderzoek heeft zelfs al uitgewezen dat mensen die zich netjes aankleden voordat ze een belangrijk telefoongesprek voeren, zekerder en zelfbewuster overkomen. Dus houd je look ook tijdens deze periode in de gaten.

Om je te helpen, verzamelden wij 5 kleurrijke, trendy kapsels voor 2021 waarmee je met een gerust hart een Zoom bespreking kunt houden. Want life is too short for boring hair!

1. Lange messy blue bob

blue bob kapsels
Hair: Ivan Rodriguez | Photo: Jell Loya

Dit trendy kapsel is eigenlijk best traditioneel: middenscheiding met een wavy bob tot op de schouders. Maar de kleur zorgt ervoor dat deze look niet onopgemerkt zal gaan. Durf jij het aan?

Meer wavy bobs

2. Half opgestoken krullen

Krullen, maar net even anders. Dit kapsel zal nooit tuttig staan, zolang je zorgt dat hier en daar en krul kan ontsnappen. Laat de krullen in je nek wat uitwaaieren en houdt het kapsel strak bij de oren. Succes verzekerd!

Hair: Alfonso Martínez | Photo: David Arnal

3. Pink backwards waves
Hair: Marco PM Team | Photo: Mikel Muruzabal Studio

Voor dit soort trendy kapsels heb je iets meer lef nodig. Het haar is gekleurd in diverse tonen die dichtbij elkaar liggen. Vervolgens zijn de krullen en waves strak uit het gezicht gehouden en mag het hier en daar bij de punten best een beetje pluizen. Hiermee imponeer je elke gesprekspartner!

4. Trendy kapsels: Beetje steil met krullen

Dit kapsel met zijscheiding is heel draagbaar. Zorg dat het haar op de kruin steil is (gebruik hiervoor een stijltang) en zo'n 7 cm vanaf je hoofd mag het uitbundig krullen, maar vermijdt pluis bij deze look!
Meer krullen

Hair: Raquel Saiz | Photo: Esteban Roca

5. Korte bob met pony

Hair: Elise Antoine | Photo: Pawel Wylag

Kort, eigenwijs en heel vrouwelijk is deze bob met rechte pony. Het haar is in de nek iets opgeknipt en de puntjes flink behandeld met een paste of clay voor een extra messy effect.

Meer kapsels met pony

Met welke van deze 5 trendy kapsels ga jij de show stelen in 2021? Bekijk hier meer trends voor 2020!