Home Let's celebrate! Feestkapsels voor thuis
Kapsels

Let's celebrate! Feestkapsels voor thuis

De komende feestdagen worden heel anders dan anders, dat is zeker. Misschien kun je ze niet doorbrengen met alle mensen die je graag zou zien en een groot feest zit er ook al niet in. Maar laat dat je er vooral niet van weerhouden je mooi aan te kleden met een bijpassend feestkapsel. Deze feestelijke haarcollectie, die speciaal voor de feestdagen van 2020 is ontwikkeld bied voldoende inspiratie voor jou en je kapper!

Verwen jezelf eens lekker met een afspraak bij de kapper en laat eens iets extra's doen. Dat heb je wel verdiend na dit bizarre jaar. Een nieuwe coupe en haarkleur, de beste haarverzorging, een heerlijke hoofdmassage, een-op-een aandacht en niet te vergeten een fantastisch kapsel als eindresultaat? Je kapper is er helemaal klaar voor en heeft alle maatregelen getroffen om jou op een veilige manier de perfecte basis de bieden voor jouw persoonlijke feestkapsel voor thuis. Let's celebrate!

Meer feestkapsel inspiratie

Deze look laat je gezicht mooi uitkomen. Het haar is uit het gezicht geföhnd en een stevige haarspray houdt je haar in model. Ben je niet gezegend met veel volume, gebruik dan een haarpoeder en toupeer je haar licht bij de kruin voor extra body.

Sexy waves zijn altijd een hit! Zorg voor voldoende verstevigingslotion of mousse en wees na afloop niet te zuinig met haarlak en een glansspray. Helemaal mooi is deze look als je je haar laat kleuren met de balayage techniek. Dit feestkapsel staat zowel mooi bij een midden- als zijscheiding.

Feestkapsels anno 2020

Deze speciale Haarmodelijn Celebration bestaat uit 4 feestelijke kapsels! Kies een kapsel en haarkleur dat recht doet aan de vorm van je gezicht, of je nu lang, halflang of kort haar hebt. Geef jezelf dan het fijnste cadeau dat er is deze feestdagen: maak nu alvast een afspraak bij je kapper en let's celebrate!

Mannenkapsels

Dat ook heel kort haar feestelijk en sexy kan zijn, bewijst dit kapsel wel! Afhankelijk van je styling heb je telkens weer een ander kapsel. Beide coupes zijn hetzelfde maar anders gestyled. Haarspray, paste, een beetje glue ... met deze looks heb je wel wat stylingsproducten nodig. Vraag je kapper om advies.

Ook aan hem is gedacht en ook hier zie je welk verschil een andere styling kan maken. Laat je de krullen bouncy en los, of gebruik je wat meer pomade of wax om het haar helemaal glanzend & glad te stylen? Aan jou de keuze!

Meer feestkapsels? Te gekke look met metallic hair

Deze feesteditie van de Haarmodelijn is mede mogelijk gemaakt door: KIS en L’Anza | Foto's: Richard Monsieurs