Home Matis Paris SensiMelting mask voor een soepele, gehydrateerde huid
Testpanel

Matis Paris SensiMelting mask voor een soepele, gehydrateerde huid

Ik ben persoonlijk dol op maskertjes. Face sheets, peel-off, schuimend; anything. Mijn huid heeft hele afwisselende dagen. Soms is er geen vlekje te bekennen en de andere keer heb ik plots een hele droge, onzuivere huid. Het juiste masker kan voor mij echt het verschil maken, dus ik ben vrijwel altijd enthousiast als ik een nieuwe kan uitproberen. Deze keer is het de SensiMelting Mask van Matis Paris.

Het is een redelijk luxe verpakking, maar de tube die erin zit is veel kleiner dan je eigenlijk zou verwachten. Je krijgt 50 milliliter aan product waar je waarschijnlijk ook niet heel lang mee kan doen, aangezien er geadviseerd wordt een dikke laag aan te brengen over het hele gezicht. Dit vond ik een klein minpuntje, maar mag de pret niet drukken!

 Matis-o2

De geur is erg zoet, maar niet helemaal mijn cup of tea. Daarnaast was ik verrast door de textuur. De meeste vloeibare maskers die ik ken zijn dik van textuur, deze daarentegen is heel dun en doorzichtig, als een soort gel. Als ik de beschrijving op de website van Matis Paris mag geloven, zorgt dit masker voor een gekalmeerde en frisse huid, herstelt het de huid en de soepelheid.

 Matis-o1

Na tien minuten heb ik het masker van mijn gezicht gewassen, en ik moet zeggen dat ik verrast was. Mijn huid voelde super gehydrateerd, wat ik niet vaak direct na een masker voel. Ik heb het masker tot nu toe vier keer gebruikt en ben er erg tevreden mee. Ik zou liegen als ik zei dat het wonderen doet voor mijn huid en onzuiverheden, maar wat ik wel heb gemerkt is dat mijn huid helemaal niet meer droog is. Dat is dus zeker een pluspuntje.

Hoe dan ook is het een fijn maskertje. Je kunt dit bijvoorbeeld even snel aanbrengen voordat je je dag begint, 10 minuutjes later afwassen en klaar. Lekker snel dus en een fijne treatment voor je huid!