Home Mark van Westerop derde keer Hairdresser of the Year!
Events & Awards

Mark van Westerop derde keer Hairdresser of the Year!

Gisterenavond was het weer de Coiffure Award als vanouds met een uitverkocht Studio 21 in Hilversum! Een voor een werden de verschillende awards uitgereikt en tussendoor ging de zaal nog helemaal los bij de indrukwekkende show van Juliette den Ouden en de vrolijke tonen van Antoon.

Maar elk jaar rijst toch weer de vraag wie er met de grote prijs vandoor gaat! Het werd spannend; voormalig Hairdresser of the Year Juliette den Ouden kwam veelvuldig op het podium om een award in ontvangst te nemen en dat geldt ook voor Arjan Bevers, die indruk maakte en bovendien de Team Award in de wacht sleepte.

Hall of Fame

Maar het mocht niet zo zijn, want de (inter)nationale jury besloot dat Mark van Westerop zich Hairdresser of the Year 2022 mocht noemen, nadat hij al de categorie Heren had gewonnen.

Het is trouwens uniek dat een kapper alleen na de winst van een herencollectie uitgeroepen wordt tot Hairdresser of the Year. Voor het herenvak is dat een mooie erkenning.

Voor Mark is het inmiddels de derde keer. In 2017 - precies 5 jaar geleden - won hij de titel voor het laatst. Dat betekent meteen dat dit voor hem de laatste keer is en hij kan worden toegevoegd aan de felbegeerde Hall of Fame. Gefeliciteerd Mark, wat een enorme prestatie!

LEES OOK: 5 VRAGEN AAN Mark van Westerop

Credits: Coiffure Award | Pro-Solo ALKMAAR | Hair: Mark van Westerop | Foto: Mark Westerop