Home MAC Lipstick 'Kinda Sexy'
Testpanel

MAC Lipstick 'Kinda Sexy'

IMG_6978

Het is alweer mijn vijfde of zesde lipstick van MAC omdat ik heel tevreden ben over deze lipsticks. Ik blijf verlangen naar meer! Dit is de kleur 'Kinda sexy'. Ik heb enorm veel roze en rode tinten, dus vandaar dat ik nu voor een perzik tintje ben gegaan. Ook heb ik gelezen dat deze goed past bij een getinte huid, perfect voor mij dus.

IMG_6980

Deze lipstick zit in de Matte lipstick lijn van MAC. En terecht! In daglicht zie je bijna geen glans, maar bij een foto met flitser zie je een subtiele shine doorkomen. Mocht je liever een lipstick met veel glans willen, dan kun je altijd een lippenbalsem of lipgloss eroverheen aanbrengen. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar matte lipsticks. Helaas drogen deze vaak je lippen uit, maar 'Kinda sexy' doet dit totaal niet! Hij brengt heel soepel aan en ruikt lichtjes naar vanille (zoals alle MAC lipsticks). Wanneer je de lipstick aanbrengt blijft deze zeker twee tot drie uur goed zitten. Daarna kun je bijstiften voor wat meer intensiteit.

PicMonkey Collage

Hij is redelijk nude met een warme ondertoon. Ik vind hem nóg mooier onder het lippotlood Whirl van MAC. Zo is 'ie net iets donkerder en zwoeler. Deze lipstick kan zowel bij een naturelle make-up look als bij zwoele smokey eyes.

kinda sexy
Hier droeg ik de lipstick 'Kinda Sexy' zonder iets eronder. Op mijn lippen neigt het erg naar een perzikachtige nude kleur. Ik vind hem prachtig en zal hem zeker vaker gaan dragen!

Mac lipsticks zijn €19,50 en te koop bij de Douglas en MAC Pro store.

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?