Home Laat de Philips VisaPure je huid echt stralen?
Testpanel

Laat de Philips VisaPure je huid echt stralen?

Sinds 2 weken maak ik mijn gezicht op een nieuwe manier schoon; namelijk met de Philips VisaPure Essential. Dat is een elektrische reinigingsborstel voor het gezicht. Het was eerst wel even wennen. Normaal gebruik ik een reinigings gel/olie, die ik met water inmasseer. Vervolgens haal ik alle make-up weg met een watje en daarna spoel ik mijn gezicht goed na. Maar sinds twee weken doet de Philips VisaPure het inmasseren voor me!

Visapure-01

Philips beweert dat reinigen met deze borstel wel 10x effectiever is dan met de hand. Bovendien worden dode huidcellen verwijderd en neemt de huid daarna de verzorgingsproducten veel beter op. De microcirculatie wordt verbeterd en je huid zou gaan stralen. Ik was benieuwd!

3 zones

Visapure-03

De roze houder komt met 2 opzetstukken; een borstel en een massage opzetstuk met roterende bolletjes. Ook zit er een oplader bij en een etui, voor onderweg. Ik laad de borstel op en hij krijgt een vast plekje naast mijn tandenborstel op de wastafel. Je kunt de borstel in 2 standen laten draaien door een of twee keer op de knop te drukken. Ik kies voor de laagste stand. Na 1 minuut stop het draaien even en dat betekent dat je door moet naar de volgende zone. Je reinigt de 3 zones apart: linker- en rechterwang en het voorhoofd. Het apparaat ligt fijn in de hand en is lekker licht.

Doorbloeding

Visapure-02

Ik breng wat van mijn reinigingsgel aan op m'n gezicht en plaats op mijn linkerwang. Je hoeft niets te doen, alleen de knop indrukken en heel rustig de borstel te bewegen. Dus niet draaien of zo, de borstel doet al het werk! Het valt meteen op hoe mild het aanvoelt, ook de borstelharen zelf. Helemaal niet prikkerig, terwijl ik best een droge en gevoelige huid heb. Ik doe braaf alle zones en spoel mijn gezicht daarna af met water. Al met al gaat dat eigenlijk net zo snel als daarvoor.

[su_button url="https://www.wiewathuid.nl/product/philips/visapure-essential-gezichtsreinigingsapparaat/" target="blank" background="#b4faf9" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]LEES ALLE REVIEWS OVER DE VISAPURE[/su_button]

Wat meteen opvalt is dat mijn huid wat rood ziet na gebruik, maar dat lijkt niet door irritatie te komen, ik voel ook niets. Snel trekt het weg en dan besef ik wat die roodheid was. Mijn huid is heel goed doorbloed, na een tijdje ziet mijn huid er nog steeds stralend en rozig uit.

Minder droog

Visapure-04

Na een week merk ik dat mijn huid heel zacht aanvoelt, een beetje dewy. M'n huid voelt niet vet aan, maar toch iets minder droog. Komt dat door de verbeterde opname van mijn cremes? Feit is dat het met die doorbloeding wel goed zit, dat stralen klopt echt. Hoe langer is de borstel gebruik, hoe beter het gaat opvallen.

Verder vind ik het een fijn idee dat deze borstel in alle hoekjes, zoals de zijkanten van je neus, reinigt. Ik heb er nog geen rimpel door zien verdwijnen, maar dat wordt ook niet beloofd. Wel geloof ik dat het dode huidcellen weghaalt, in ieder geval straalt mijn huid meer. Extra tijd kost het niet, het is in het begin alleen even wennen omdat je routine wat wijzigt.

Verwenmoment

masseerborstel

Het masseerstuk heb ik 2 keer gebruikt en behalve dat ik dat kloppende gevoel wel lekker vond, is het te vroeg om daar iets over te kunnen zeggen. Maar de VisaPure borstel vind ik heerlijk en nu het echt onderdeel van mijn routine begint te worden, merk ik dat ik eigenlijk niet meer zonder die lekker draaiende borstel wil. Even een verwenmomentje voor jezelf en je ziet echt verschil, hoe subtiel ook. Ik ben om! In 2016 blijf ik mijn nieuwe tool gebruiken en ben benieuwd of ik nog meer voordelen ga zien.

Ben jij toe aan een nieuwe wijze van gezichtsreiniging?