Home 'Krullenbol' Martijn test American Crew producten
Getest voor hem

'Krullenbol' Martijn test American Crew producten

Af en toe krijgen we ook weleens producten voor mannen op de redactie. Aangezien alle redactieleden vrouw zijn, laten we die dan meestal testen door een van onze techneuten of andere medewerkers. Zo ook dit keer, toen een setje van het bekende Amerikaanse mannenmerk American Crew arriveerde. Martijn was dé aangewezen persoon om deze 4 productjes te testen met zijn krullenbol, die hij - zoals hij zelf beweerde - maar moeilijk in toom kon houden.

Martijn heeft krullend, donkerbruin haar dat de neiging heeft te gaan pluizen. Hij houdt van een natuurlijke look en wil liever niet dat je kunt zien dat er stylingproduct in zijn haar zit, terwijl hij het wel in model wil houden. Martijn is veel onderweg voor zijn werk en zoekt eigenlijk een product dat de hele dag werkt. Hij heeft de 4 producten nu 2 maanden gebruikt en ik vroeg hem naar zijn mening.

American Crew Classic 3 in 1

ac-shampoo

Dit product behoort tot de klassiekers in de collectie en is een shampoo, conditioner en douchegel in één en beval o.a. saliebladextract. Martijn: "Fijn, zacht product dat vol aanvoelt en makkelijk verdeelt. Ik gebruik vaker 2-in-1 producten, maar die maken mijn haar en huid vaak droog. Dat was nu niet het geval. Ook de geur vind ik fijn, doet een beetje aan musk denken, lekker mannelijk, en de verpakking is echt veel mooier dan een flesje van de supermarkt. Ook fijn dat de geur niet zo dominant is en niet te lang blijft hangen, daar hou ik niet van."

American Crew Liquid Wax

ac-liquid-wax

"Ik had nog nooit zo'n soort product gebruikt, maar ga het zeker kopen als het op is! Meestal gebruik ik een pomade, maar bij warm weer gaat mijn haar dan wel pluizen aan het eind van de dag. Ik gebruik dit om mijn haar na het werk mee te stylen. Een beetje op je hand en met mijn handen 'trek' ik de wax dan als het ware door het haar heen. Hierdoor blijven mijn krullen mooier samen. Je hebt maar een klein beetje nodig en het kom in een royale fles dus je doet er ook nog eens heel lang mee."

American Crew Forming Cream

ac-cream

"Ik heb dit product niet zo heel vaak gebruikt omdat ik de combi Liquid Wax en Pomade fijner vind voor mijn haar. Deze paste is nogal plakkerig, waardoor het haar er minder natuurlijk uitziet. De geur is wel erg lekker, heel fris en je haar volt na gebruik wel een stuk steviger aan."

American Crew Pomade

ac-pomade

"Dit product gebruikte ik al omdat het was aangeraden door mijn kapper. Het ruikt heel lekker. Ik gebruik het na het wassen en als het weer niet te warm is, blijft mijn haar dan de hele dag goed zitten. Voordeel is dat je niet ziet dat je een product hebt gebruikt, het ziet er heel natuurlijk uit. Ook fijn is dat het niet zo waterig is, wat met goedkopere waxjes weleens het geval is. Ik heb weleens gehad dat je dan een soort laagje water ziet zitten. Dit spul heeft dat niet en brengt heel fijn aan."

Eindoordeel

"Heel fijn merk dat lekker ruikt en er ook nog eens stoer en mooi uitziet. Ik kende alleen de Pomade maar ga de Liquid Wax zeker kopen als deze op is. De hair & body wash vind ik ook heerlijk, echt iets om cadeau te vragen en een stuk fijner dan goedkopere producten. De Forming Cream is misschien goed voor een ander haartype, voor mijn haar vond ik het niet fijn werken."