Home Kruidenwondertje voor een zachte huid - Gamila Secret Soap Wild Rose
Testpanel

Kruidenwondertje voor een zachte huid - Gamila Secret Soap Wild Rose

Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn twijfels had toen ik dit product ontving. Ik ben geen fan van zeepstukken. Mijn huid voelt vaak droog aan na gebruik en de zeep blijft na het wassen vrij lang nat en plakkerig. Maar de Gamila Secret Soap zou anders moeten zijn en zou je eigenlijk niet eens een zeep moeten noemen. Deze zeep is oorspronkelijk ontwikkeld door de Druze Savta Gamila, een vrouw uit Galileo, Israël. Een gebied met veel olijfbomen en kruiden. Dit kruidenvrouwtje heeft al haar kennis van generaties terug over kruiden en bloemen verwerkt in dit speciale zeepje. Het bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en zou je huid - in tegenstelling tot veel zepen - niet uitdrogen.

Gamila-secret-wild-rose-02

Productomschrijving

Een handgemaakte zeep met natuurlijke ingrediënten voor alle huidtypes. De zeep bestaat uit diverse oliën en 15 kruiden zoals: olijfolie, kokosolie, salie, rozen, lavendel en kamille. De hoeveelheid aan verschillende ingrediënten geeft de zeep een kruidige geur wat ik niet zo lekker vond ruiken. Tijdens gebruik is de geur minder sterk en na het afspoelen is het helemaal weg. Volgens de omschrijving is het een multifunctionele product voor zowel lichaam als gezicht o.a. te gebruiken als gezichtsmasker en scheerzeep. Je moet de zeep inmasseren tot er een witte laag verschijnt, die je een half minuutje moet laten intrekken. Daarna kun je de zeep afspoelen.

Gebruik

Gamila-secret

Ik heb het onder de douche gebruikt en de eerste 5 minuten was een drama. Door de hoeveelheid olie in de zeep was het erg glibberig waardoor het meerdere malen uit mijn handen gleed. Je kunt de zeep het beste stevig vasthouden of een washandje gebruiken. Na het afspoelen voelde mijn huid zacht aan en niet trekkerig. Ik moest mijn lichaam wel insmeren na gebruik want ik kreeg droge plekjes. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je de zeep 4 tot 6 weken gebruiken om het volledige effect te voelen.

Conclusie

Het is een prima product en na een aantal keer gebruiken voelde mijn huid zacht en soepel aan. De prijs is €30,95 voor een zeepje, wat ik persoonlijk iets aan de hoge kant vind voor zeep.