Home Krijg ik écht langere wimpers met het Xlash serum?
Testpanel

Krijg ik écht langere wimpers met het Xlash serum?

Inmiddels alweer ruim 5 weken geleden ontving ik het Xlash wimperserum om te testen én ik kreeg er ook nog een mooie mascara bij. Nu heb ik van mezelf blonde wimpers, waar echt altijd mascara op moet. Anders vind ik mezelf totaal uitdrukkingsloos.

Helaas ben ik ook niet gezegend met dikke lange wimpers en heb ik het nooit aangedurfd om wimperextensions te nemen. Voor mij is daarom een middeltje dat je wimpers op natuurlijke wijze langer maakt ideaal! Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ook de mascara probeer ik graag uit. Inmiddels heb ik er al zoveel geprobeerd!

Xlash-01

Xlash Eyelash Serum

Het serum ziet er als een mascara uit, maar na opening zit er een dun penseeltje in de dop. Het serum zelf is transparant en geurloos. Een verpakking bevat 3ml, voldoende voor 3 maanden gebruik.

Xlash-serum-voor-na

Dit serum belooft vollere, langere wimpers in 4-6 weken en bevat natuurlijke en veilige ingrediënten die mild zijn voor de gevoelige oogzone. Dat het serum zeer mild is, heb ik zelf kunnen ondervinden. Ik heb namelijk hele gevoelige ogen en als er al een heftig ingrediënt in had gezeten, had ik dat zeker gemerkt. Ik heb totaal nergens last van gehad, ook niet als ik het serum extra dik opbracht. Ik heb het serum dus braaf elke avond - ja, echt geen een keer overgeslagen! - gebruikt. Waarom ik het nooit vergeten ben? Ik heb altijd een lade waar al mijn spulletjes inzitten voor mijn ochtend- en avondritueel en dit serum ligt netjes naast mijn oogcrème, dus ik word er elke avond aan herinnerd.

Het ritueel

Xlash-serum-03

Eerst was ik mijn gezicht en haal ik alle make-up eraf. Daarna doe ik het serum meteen op. Je gebruikt het als een eyeliner, dus ik ga met het penseeltje in de dop langs mijn boven én onderwimpers. Dus tegen de rand aan, waar mijn wimpers beginnen te groeien. Daarna moet je het laten drogen voordat je oogcrème aanbrengt. Ik poets daarom intussen mijn tanden en breng een gezichtsserum op. Daarna mijn nachtcrème en tegen die tijd is het serum droog en kan ik mijn oogcrème aanbrengen. That's all! Het kost me dus minder dan 1 minuut van mijn tijd.

Het resultaat

eyes-na

Open ogen, zonder mascara

ogen-gesloten

Gesloten ogen, met (beetje) mascara

De eerste weken merk ik niets. Pas na 3 weken merk ik dat mijn wimpers iets langer lijken als ik mascara opheb. Inmiddels lijken ze echt langer en ook lijkt het alsof ik wat meer haartjes heb. Ik heb de foto's erbij gedaan en helaas zie je het niet heel goed omdat mijn wimpers zo licht zijn. Daarom heb ik de lengte aangegeven met een stippellijntje. Eronder is nog een foto met ogen dicht, waarbij ik wel iets mascara op heb gedaan. Want ik zie wel degelijk verschil! Het is niet heel extreem, maar dat zou ik ook niet willen. Maar de haartjes zijn gewoon langer. Dat zie je dus vooral als ik mascara op heb. Ik ben er blij mee! Het kost me geen tijd en als ik het bijhoud en blijf gebruiken, zullen mijn wimpers dus gewoon natuurlijk langer zijn. Ideaal!

Xlash Mascara

Xlash-mascara-01

Deze mascara komt alleen in zwart (maar wie wil anders?) en verzorgt je wimpers terwijl ze gekleurd worden. Het borsteltje is gebogen, waardoor je wimpers na het opbrengen extra gaan krullen. Ik vind dat altijd wel wat lastiger aanbrengen, vooral op mijn onderwimpers, maar dat is persoonlijk. Ik ben nu eenmaal handiger met rechte borsteltjes.

Wat meteen opvalt, is de vloeibare substantie. Hij brengt heel fijn aan en klontert helemaal niet. Mijn probleem bij de meeste mascara's, is dat ze snel uitlopen, met panda-ogen als resultaat. Ik heb dit probleem ook bij waterproof mascara's. Gelukkig heb ik dat niet bij deze, die blijft netjes zitten en houdt de hele dag. Verwacht echter geen volumemascara, daar is hij te dun voor. Maar die gaan meestal klonteren en dat vind ik niet mooi. Enig minpuntje is dat je deze mascara niet met warm water kunt afhalen. Je hebt er echt een heavy-duty remover voor nodig, want hij blijft zo goed zitten. Ik ben daardoor elke avond iets langer bezig met het afhalen van mijn oogmake-up. Maar goed, dat heb ik er wel voor over.

Ik ben dus heel tevreden, vooral met het serum dat ik zeker zal blijven gebruiken.