Home Het nut van een thuismasker
Huidweetjes

Het nut van een thuismasker

Iets waar je als huidspecialist veel aandacht aan besteed in de behandelingen is het, op maat, uitkiezen van het juiste masker voor jouw klant.

Maskers heb je namelijk in vele verschillende soorten: van crème tot klei en van rubber tot vlies, met elk een ander resultaat als gevolg. Dat is natuurlijk een feestje voor de huid. Wanneer je na je behandeling de huid beoordeelt, dan voel én zie je zeker ook het resultaat van dat specifieke masker.

Weet dan dat je dit resultaat zeer goed thuis kunt voortzetten, wanneer je ook thuis regelmatig een masker gebruikt. Vaak horen we dat men daar geen tijd voor heeft, of het te lastig vindt…

Maar neem nou een fijn crème masker, deze kan je in plaats van je nachtcrème gebruiken zodat het géén extra tijd kost en je wel de huid volledig voorziet van die extra voedingsstoffen om het resultaat van de behandeling voort te zetten. Dit kan dus heel eenvoudig. Let er natuurlijk wel goed op dat het crème masker de juiste voedingsstoffen bevat die passen bij jouw specifieke huidconditie. Laat je hiervoor adviseren door je huidspecialist en ga voor die mooie, zachte en gezonde huid!

Tekst: Matthia de Jong