Home Genomineerden Best Beauty Discovery bekend
Events & Awards

Genomineerden Best Beauty Discovery bekend

Welk cosmeticaproduct van álle introducties van 2010 vinden de 43 leden van  de Vereniging van Cosmetica Journalisten (VCJ) het ‘Ei van Columbus’? Dat kan te maken hebben met een spectaculaire applicatiemethode, een vernieuwende verpakking, een unieke ofwel revolutionaire formule, hoog gebruikersgemak, een verrassende vondst die alle voorgangers doet vergeten..
Van een borstel tot anti-pigmentcrème, van een haarkleuring tot wimpergroeimiddel, van parfumflacon tot mascararoller! Gelukkig zaten er dit jaar ook een paar haarproducten bij. Voor de Best Beauty Discovery 2010 wordt uitsluitend gelet op het spectaculair vernieuwende element – of dat nu gaat om de inhoud, verpakking of uitstraling. Kortom: welke unieke beautyinnovatie gaat de (cosmetica)geschiedenisboeken in? Maar liefst 33 producten werden ingezonden voor deze nieuwe categorie. Gevolg? Het werd een hersenbreker voor de 43 leden van de VCJ om tot 1 keuze te komen. Uiteindelijk zijn de volgende 10 ‘beautyvondsten’ genomineerd…en  tijdens de Beauty Astir uitreiking op 10 februari 2011 zal bekend worden  gemaakt welk uniek & vernieuwend cosmeticaproduct de felbegeerde Best  Beauty Discovery 2010 Award zal nemen!
Onder de 10 genomineerde producten zitten de volgende producten voor het haar:
Fiberceutic van L’Oréal Professionnel (oa. Fiberceutic Masque)
De eerste haaropvullende behandeling voor overprocessed haar. Het is gebaseerd op de Intra-Cylane™-technologie dat het haar van binnenuit opvult. Met een werking omschreven als ‘botox voor uw haar’ is het resultaat tot tien wasbeurten duidelijk voelbaar.
Braun Satin Hair brush
Een geavanceerde technologie want deze haarborstel werkt op basis van ionen, die met een druk op de knop op het haar terecht komen. Daar zorgen ze voor  extra verzorging en glans terwijl pluis en statisch haar drastisch verminderen.
John Frieda Precision Foam Colour
De eerste permanente haarkleuring op basis van een unieke niet-druppende foam die net zo makkelijk werkt als een shampoo. De foam zorgt voor een egale
dekking, ook bij de moeilijk te bereiken delen zoals de achterzijde van het haar. Geen druppels of vlekken meer!

Vrijdag 11 februari weten we de uitslag. Ik ben benieuwd!