Home Don’t forget to boost!
Huidweetjes

Don’t forget to boost!

Wie van jullie heeft er een volwaardige beauty routine? We zien namelijk nog regelmatig dat men blijft hangen bij alleen de basic huidverzorgingsproducten, zoals een cleanser en een moisturizer. Maar waarom zou je je huid niet wat extra’s gunnen?

Gun je huid een serum of ampul

Je huid is je grootste orgaan, het scheidt afvalstoffen uit, houdt je warm in de winter en het beschermt je tegen indringers van buitenaf. Je moet je huid dus koesteren en af en toe iets extra’s gunnen. Ieder mens heeft met regelmaat een nieuwe prikkel nodig, een soort ‘kickstart’ waardoor we meer energie krijgen, ons lekkerder voelen en net wat extra’s kunnen, meer dan dat we normaal aankunnen. Voor onze huid geldt eigenlijk hetzelfde. De huid heeft hier en daar een andere prikkel nodig dan alleen de basic huidverzorgingsproducten. Deze prikkel kun je heel goed toepassen door je huid regelmatig te boosten. Denk hierbij aan een effectieve dieptereiniging met een, persoonlijk op jouw huid afgestemd serum of ampul.

Je moet je huid koesteren en af en toe iets extra’s gunnen.

Celvernieuwing boosten

Daarnaast willen we natuurlijk onze huid actief houden. Door dode huidcellen van je huid te verwijderen stimuleer je het opnamevermogen en de celvernieuwing van de huid. Wanneer je daarna een specifiek serum of de inhoud van een ampul aanbrengt worden deze werkstoffen dieper in de huid getransporteerd wat resulteert in een langdurig en gezond resultaat. De actieve werkstoffen van een serum of een ampul bieden jouw huid de kickstart die het nodig heeft om in de beste conditie te blijven.

Vraag voor het beste ‘kickstartadvies’ jouw huidspecialist om raad!

Tekst: Matthia de Jong