Home Dit zijn de 10 Voordelen van een Kapperbezoek
Hair solutions

Dit zijn de 10 Voordelen van een Kapperbezoek

De vorige keer heb ik de minpunten van een kappersbezoek en een kapper in het algemeen besproken. Maar het is natuurlijk niet alleen maar kommer en kwel, na de bewuste oproep op Facebook kreeg ik ook een heleboel leuke en positieve reacties! Ook deze pluspunten heb ik voor je op een rijtje gezet:

  1. Heeeeeeeerlijk dat gefrutsel aan mijn hoofd….. voel ik daar nu mijn hoofd knikken en mijn ogen dichtvallen? Wakker blijven…. zooooo ontspannend…..
  2. Ooooohhh wat ben ik mooi, ik kan wel uren voor die spiegel lopen te draaien om mijn mooie nieuwe kapsel te bewonderen.
  3. Een bezoek aan de kapper is een kadootje voor jezelf, een soort van verwennerij: wassen, knippen, fohnen, stylen… koffie, koekje.
  4. Ik ga er eens lekker voor zitten, de kapper wast uitgebreid mijn haren. Wel zelf even goed aangeven of het water goed van temperatuur is en daarna…..genieten…
  5. Tja, daar zit ik dan, met een raar kleurloos koppie, ik heb werkelijk geen idee wat er met dit bossie haar gedaan zou kunnen worden. Gelukkig, daar is zij/hij: mijn superkapper! Binnen mum van tijd tovert deze haargod(in) er een prachtig kapsel van!
  6. Een kappersbezoek kan natuurlijk niet zonder een overheerlijk bak koffie of thee…. er schijnen zelfs, zei zij op fluistertoon, kapsalons te bestaan waar ze een glas wijn schenken….. tell me…where?
  7. Hoofdmassage, moet ik nog meer zeggen? Volgens mij vindt elke klant dat lekker, hoe langer…. hoe beter….zucht….heerlijk….
  8. Met een beetje mazzel heeft de kapsalon de nieuwste, de leukste en de gezelligste tijdschriften klaar liggen en kun je op je gemak de nieuwste bladen lezen (iets met Gooisch en matras )
  9. Kom je al wat langer bij je kapper dan is er best kans dat je een goede band hebt opgebouwd met elkaar. Dat je elkaar echt iets te vertellen hebt!
  10. Buiten het feit om dat je haar er na een behandeling leuk uitziet (daar ga ik gemakshalve maar even vanuit), is het een heerlijk moment om even lekker niksen, een soort van relaxmoment!

Zo zie je maar weer, elk vak heeft zijn min- en pluspunten! Ik denk dat het tijd wordt om weer eens lekker rood kleurtje in mijn haar te laten gooien….eens horen of mijn kapster ook rosé schenkt ?

Lees ook Deze fouten maken de klanten bij de kapper