Home Balmain Texturizing Salt Spray review
Onze favorieten

Balmain Texturizing Salt Spray review

Ben je al toe aan de warme zomerdagen? De Texturizing Salt Spray van Balmain Paris brengt je in gedachten al naar de heerlijk warme dagen door het creëren van een beachy look.

Spray de Texturizing Salt Spray van Balmain Paris op handdoekdroog haar voor een nonchalant effect. Na het drogen creëer je losse krullen door een krultang te gebruiken. Breng nog extra volume in het haar door het met je handen te kneden. Spray tot slot nog extra spray in het haar. Nou, dat willen wij ook wel! Chantal testte deze spray een aantal keren uit en vertelt hier wat zij ervan vond ...

Lees ook; Zomerzon: wees extra lief voor je haar en je huid!

Balmain-Hair-Texturizing-Salt-Spray

Balmain Hair Texturizing Salt Spray

Ik had hier nog nooit van gehoord. Balmain, het eerst waar ik dan aan denk ik dure kleding. Ik was dan ook zeer verrast dat er ook een Balmain Hair lijn is. Ik ben heel erg benieuwd naar deze hairspray omdat ik al diverse salt sprays gebruikt heb, maar nergens echt heel erg enthousiast over ben. Deze spray kost rond de 19 euro en dan krijg je een flacon van 200ml. De verpakking is erg simpel, een doorzichtige fles met een wit etiket. Voor mij echt prima want ik vind vooral de inhoud erg belangrijk. Deze spray zit wel erg snel verstopt merk ik al snel, want als ik wil sprayen moet ik eerst een stuk of 30 keer drukken voor er een keer iets uitkomt. Ik begin ermee bij de aanzet van mijn haar en spray ook wat onderaan mijn haar omdat ik lang haar heb. Even met mijn handen door mijn haar en ik voel al direct dat het stug begint te voelen. Precies zo voelt mijn haar na een heerlijk dagje strand. Het is erg makkelijk om je haar daarna in model te brengen, wel voelt het droog aan maar dat hoort er gewoon bij. De geur die vrijkomt is echt goddelijk. Een superlekkere zachte geur. Mijn haar blijft zeker de hele middag nog goed zitten,  er zit volume in en het ziet er lekker nonchalant uit. Wel moet je uitkijken dat je niet teveel sprayt op één plek want dan kunnen er klitten ontstaan. Het is dus echt van belang dat je het goed verdeeld.

Resultaat bij Chantal Resultaat bij Chantal

Conclusie

Ik ben echt zeer te spreken over deze spray. Vooral omdat hij echt iets doet voor mijn haar, het zit lange tijd echt goed. En de geur vind ik echt heerlijk. Het enige nadeel vind ik dat het spuitje snel verstopt zit, want iedere keer als ik wil gebruiken moet ik vaak sprayen voor er iets uitkomt. Maar dit houd mij niet tegen om dit product niet meer te gebruiken, ik ben om. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de andere producten van dit merk, want als ze allemaal net zo lekker ruiken als dit product dan heb ik een nieuw favo merk erbij….
LEES MEER REVIEWS

Chantal


Mijn naam is Chantal Brouwer. Ik ben 25 jaar en woon nog lekker thuis bij mijn vader en zusje. Ik ben net klaar met mijn Schoevers opleiding en ben nu op zoek naar een leuke  baan. Intussen werk ik bij diverse bedrijven om zo toch geld te kunnen verdienen. Ik heb een nogal druk leven (geen 9-5 baan) en werk op onregelmatige tijden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met paarden, shoppen, uitgaan met vrienden en stedentripjes maken met mijn vriend. In de zomer ben ik vaak te vinden op festivals en leuke strandfeestjes. Mijn haar is van nature asblond, maar het heeft ondertussen al diverse kleuren gehad. Momenteel is het rood/bruin met highlights. Ik verf mijn haar regelmatig en ik heb vaak last van droog en pluizig haar en gespleten haarpuntjes. Ik heb erg fijn haar maar gelukkig wel veel haar op mijn hoofd. Een goede shampoo en conditoner zijn een absolute must voor mij net als een goed serum.