Home Editor's pick: Selective Professional ONCARE Color Block
Onze favorieten

Editor's pick: Selective Professional ONCARE Color Block

De Selective Professional ONCARE Color Block lijn stabiliseert en behoudt de haarkleur, zodat de kleurintensiteit en glans niet verloren gaan.

Deze Selective Professional ONCARE Color Block lijn bestaat uit de volgende producten:

ONCARE Color Block Shampoo

Dit is een shampoo die de kleur in het haar weet te stabiliseren. Het haar wordt op een speciale manier gereinigd en gehydrateerd. Daarnaast wordt de kleur in het haar gestabiliseerd wat  ervoor zorgt dat het op lange termijn zijn intensiteit en glans verliest. Het haar wordt handelbaarder, glanzender en vitaal.

ONCARE Color Block Balm

Dit is een conditioner die de kleur in het haar stabiliseert. Deze conditioner heeft een evenwichtige en herstellende werking op het haar.  Daarnaast geeft het een specifieke beschermende werking van het kleurpigment in het haar. ONCARE Color Block Balm geeft het haar glans, vitaliteit en  bescherming.

ONCARE Intensive Color Block Mask

Dit Selective Professional ONCARE Color Block masker stabiliseert intensief gekleurd haar. Het is een diep herstellend masker dat het haar beschermd,  conditioneert en verzorgd tot in de haarvezel. Het masker zorgt voor extra volume en voeding van het haar. Daarnaast maakt het masker het haar handelbaarder.

Selective Professional ONCARE Color Block Stabilizer Spray

Dit is leave-in spray wat de kleur in het haar weet te stabiliseren. Het conditioneert het haar en beschermt tegelijkertijd de fysiologische pH-waarden in het haar. ONCARE Color Block Stabilizer Spray behoud kleurintensiteit en glans op de lange termijn.