Home Editor's pick: N\O Restorative Thermic Spray
Onze favorieten

Editor's pick: N\O Restorative Thermic Spray

Heerlijke intensieve treatment voor beschadigd haar. Nadat de vloeistof in aanraking komt met water, verandert het in een crème-achtige substantie die het haar weer kracht en volume geeft.

N\O Restorative Thermic Spray

Sluit je kleurbehandelingen af met een bijzonder product: N\O Restorative Thermic Spray. Dit is een innovatief haarherstellend product wat zorgt voor diepe penetratie, waar verzwakt, gebleekt en beschadigd haar door herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt. Het product is geschikt voor alle haartypes en wordt geadviseerd voor zowel salon als thuisgebruik.

Het bijzondere aan N\O Restorative Thermic Spray is dat de spray in een crème substantie veranderd wanneer het in contact komt met water. Dankzij de formule van macadamia olie en microdeeltjes van natuurlijke actieve stoffen, zorgt het voor effectiviteit en diepe penetratie, waardoor beschadigd haar bij herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt, met buitengewone helderheid en vitaliteit. De natuurlijke actieve stoffen bestaan uit aminozuren, dit zijn de moleculaire bouwstenen van proteïne.

Handige tip

N\O Restorative Thermic Spray is niet alleen geschikt om beschadigd haar te herstellen, het werkt ook perfect alles ‘color locker’ na een kleurbehandeling.

Zo gebruik je het

Spray een hoeveelheid lotion op schoon gewassen en zeer vochtig haar. Masseer tot je een crème substantie krijgt, en dit vervolgens even doorkammen om het product gelijkmatig te verdelen. Laat dit inwerken voor een paar minuten. Voor een krachtig effect in de salon adviseren wij het geheel af te dekken en de N\O Restorative Thermic Spray 10 minuten te laten inwerken onder een warmtebron. Vervolgens het product uitspoelen. Hierbij adviseren we te spoelen met koeler of lauw water om een temperatuurcontrast te creëren en de schubben te helpen sluiten.