Home Evo: eerlijke haircare voor echte hair lovers
Onze favorieten

Evo: eerlijke haircare voor echte hair lovers

Evo is een Australische familiebedrijf dat al sinds 2004 professionele haarproducten produceert en levert aan salons over de hele wereld. Met een typische Aussie no-nonsense benadering en oog voor kwaliteit en vooral fun, heeft dit speelse merk al vele harten veroverd. Gelukkig is dit mooie kappersmerk ook in Nederland verkrijgbaar!

Evo staat niet alleen voor mooi en gezond haar, maar gelooft heilig in de volgende kernwaarden: authenticiteit, schoonheid en rechtvaardigheid.

Evo streeft ernaar om:

  • eerlijke producten te maken, met respect voor de mens en de planeet
  • mensen zelf keuzes te laten maken
  • mensen te inspireren om positieve veranderingen door te voeren

Maar Evo is vooral ook fun! Jezelf niet te serieus nemen. Dat is ook teriug te zien op de verpakkingen, waar bijvoorbeeld hun slogan op staat: "Saving ordinary humans from themselves".

Saving ordinary humans from themselves

Evo slogan
Evo hair

Evo is een echt kappersmerk en is exclusief verkrijgbaar bij de aangesloten salons. Deze salons worden met zorg uitgekozen, want Evo wil alleen verkrijgbaar zijn waar nog echt van haar gehouden wordt.

Het is ook een simpel merk; geen overbodige ingrediënten en wat erin zit is geproduceerd met respect voor het milieu. Bij Evo geloven ze niet in mooie marketingverhalen en beloftes die wellicht niet waargemaakt kunnen worden. Deze no-nonsense benadering, gebaseerd op echte feiten en eerlijkheid, is kenmerkend voor dit jonge Australische merk. What you see is what you get; elk ingrediënt heeft een echte functie en er zal nooit zomaar een populair stofje worden toegevoegd omdat het een hype is. Niets is toegevoegd om het etiket mooier te laten lijken.

Waar Evo wel voor staat is kwaliteit, hoogwaardige en functionele ingrediënten en producten. Getest door kappers en gemaakt voor hair lovers!