Home Getest: Alcina Adventskalender
Onze favorieten

Getest: Alcina Adventskalender

De gezellige feestmaand komt er alweer aan en wat is nu leuker dan om elke decemberdag - tot het kerstmis is -  een beauty cadeautje te krijgen? Adventskalenders zijn razend populair en ook Alcina blijft niet achter. Dit veelzijdige professionele beautymerk maakt hoogwaardige producten voor huid en haar. De adventskalender bevat 24 cadeau’s op haar-, huid- en make-up gebied, zodat je de meest populaire producten kunt uitproberen. Er zitten ook 2 limited editions in die speciaal voor de adventskalender op de markt worden gebracht!

Ik ben dol op cadeautjes en daarom ook groot fan van adventskalenders. Het heeft iets feestelijks en gezelligs om stil te staan bij de 24 dagen voor kerst en dat elke dag te vieren met een verrassing!

Als je de doos openklapt zie je 24 luikjes - met achter elk luikje een verrassing van Alcina - die geperforeerd zijn en daardoor makkelijk geopend kunnen worden. Het is dus de bedoeling dat je 1 t/m 24 december elke dag zo'n luikje opent.

Omdat ik deze kalender mocht testen, hoefde ik niet te wachten tot december. Ik heb zomaar 2 luikjes geopend, om een indruk te geven. Meer open ik niet, want dan is de verrassing weg en dat zou zonde zijn! Maar zo kunnen jullie wel een idee krijgen van deze kalender en ook zien dat er echt kwaliteitscadeautjes achter de luikjes zitten.

Zo opende ik luikje 10 en daarachter zat een haarproduct: een serum dat gespleten haarpunten tegengaat. Dit is een full-size product van 50ml en als je de dop eraf haalt, verschijnt een handig doseerpompje. Het serum ruikt heerlijk en maakte mijn behoorlijk droge punten (na een vakantie) weer glad en glanzend. Een ontzettend fijn product om altijd in je tas te hebben.

Ik open nog een luikje ... nummer 18 dit keer.

Hierachter zat een huidproduct; een 15ml gezichtscrème dat o.a. cashmere bevat. De vrij rijke crème heb ik gebruikt als nachtcrème en voor mij is hij dan precies goed! Bovendien ruikt hij heerlijk. Een handige verpakking om mee te nemen op mijn volgende reis.

Meer verrassingen ga ik niet verklappen, maar wat ik jullie wel kan vertellen is dat deze adventskalender meer dan de moeite waard is. Er zitten ongeveer gelijk verdeeld haar-, huid- en make-upproducten in, waarvan maar liefst 7 producten gewoon full-size zijn!

Op de achterkant van de doos staan de ingrediënten per product. Ik heb de productnamen op de foto wat vervaagd zodat de inhoud van de kalender wel een echte verrassing blijft!

Ik vind dit een geweldig leuk cadeau en zou het mezelf anders zeker cadeau doen! De waarde is enorm (€228,10) en afgezien daarvan is het gewoon ontzettend leuk om elke ochtend zo'n luikje te openen en daarachter een beautyproduct te ontdekken. 24 lichtpuntjes tijdens de donkere decemberdagen en een hele leuke manier om zo kennis te maken met het assortiment van Alcina!

Deze adventskalender is nu verkrijgbaar bij de aangesloten Alcina salons en in de Alcina webshop - www.alcina.com/nl-nl - (adviesverkoopprijs €79,-), dus haal hem snel in huis!