Home Met Topchic Zero kleuringen van Goldwell is je haarkleur voortaan milieuvriendelijk!
Onze favorieten

Met Topchic Zero kleuringen van Goldwell is je haarkleur voortaan milieuvriendelijk!

Goldwell heeft onlangs een nieuwe range ammonia-vrije haarkleuringen geïntroduceerd, die het haar niet alleen mooi kleuren op duurzame wijze, maar het haar ook nog eens heel goed verzorgen!

LEES OOK: Nieuw in de salon:  Goldwell Topchic Zero

4 pijlers

Deze nieuwe Topchic Zero kleuringen zijn ontwikkeld op basis van deze 4 pijlers:

 1. KLEUR
  Het assortiment heeft 27 tinten, die door de professionele kapper kunnen worden gemengd tot een breed scala aan kleuren. De grijsdekking is heel goed, tot wel 100%!
 2. GLANS & GEZOND
  De kleuringen zien er natuurlijk en egaal uit en zijn bovendien lang houdbaar. Het haar krijgt bovendien een geweldige glans, wel twee keer zoveel als normaal. De speciale ingrediënten kleuren het haar niet alleen, maar verzorgen het ook met gezond haar als gevolg. Hierdoor ziet het haar er schitterend en verzorgd uit.
 3. VEGAN & AMMONIA-VRIJ
  De formule is 100% vegan en bevat tot 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zoals het acai-extract, een krachtige antioxidant en natuurlijk middel tegen haarbreuk. Of de witte thee-essence, die bekend is om zijn intensievere verzorgende werking en natuurlijke hydratatie. De formule bevat bovendien geen ammonia, siliconen, ethanol of dierlijke ingrediënten.
 4. BESCHERMING
  Het haar wordt maximaal beschermd tijdens het kleurproces dankzij de gepatenteerde IntraLipid en BondPro+ Technology. Hierdoor kunnen klanten hun haar zorgeloos en naar hartelust laten kleuren!

Duurzaam kleuren

Topchic Zero is inmiddels in gebruik en de eerste reacties zijn erg positief. Steeds meer mensen willen hun haar veilig kleuren zonder het milieu daarmee te belasten. Daarom gaan ze op zoek naar duurzame alternatieven die minder schadelijk zijn voor het milieu. De haarverf wordt tenslotte uitgespoeld en komt zodoende terug in het water.

Voor & Na

Extra veel glans & natuurlijke kleur

100% grijsdekking

Feedback van klanten & kappers

Ammoniavrij is ook goed is voor de kapper zelf. Als kapper werken we iedere dag in en uit met dampen. Dus dat Topchic Zero ammoniavrij is, is letterlijk een verademing.

Zonder in te leveren op resultaat, denk ik ook aan duurzaamheid.

Er is een toenemende vraag naar duurzaamheid en vegan producten, ook als salon moeten we daar op inspelen. Klanten kijken kritisch naar de salon. Biedt deze kapper milieuvriendelijke producten? Speelt duurzaamheid een rol in dit bedrijf?

Ik had nooit durven dromen dat er een haarverf zou zijn, die voor maar liefst 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. Dat het vegan is en geen dierlijke hulpmiddelen inzitten is ook een grote meerwaarde die je als salon kan aanbieden.

De verantwoordelijkheid voor een betere aarde hoort iedereen te hebben, ook als ondernemer hoor je daarop in te spelen. Dankzij Goldwell zijn er geen concessies meer nodig; het doet wat het moet doen en het is het beste wat er is voor de aarde.

De natuurlijke innovatie is ook voor de welzijn van de kappers, elke dag hangen kappers boven chemische dampen en komen hun handen in aanraking met allerlei agressieve middelen. Producten als Topchic Zero zijn niet alleen mild voor milieu en het haar van de klant, ook voor onszelf.