Home Ana's haar
Hair solutions

Ana's haar

Ana (27) is Management Assistente bij een woningcorporatie en is pas moeder geworden. Daarnaast heeft ze een webshop voor trendy tassen en schoenen opgericht: www.bagsandheels.com.
Passie voor …? Mijn familie, zoontje en vriend. Dansen is ook heel belangrijk voor me. En ik ben helemaal gek van tassen en schoenen! Daarom heb ik ook mijn webshop opgericht.
Hoe omschrijf je jouw stijl? Diva zonder fratsen, dat scheelt 😉
Stijlicoon? De Amsterdamse vrouw. Ik kijk nog steeds mijn ogen uit in die stad.
Wat is je haartype? Van nature krullend haar. Dit heeft wel gebruiksaanwijzingen want ik draag het graag steil. Maar in combinatie met de tang gaat dat op zich vrij makkelijk.
Verf je je haar? Jazeker!
Originele haarkleur? Donkerbruin (zoals op de foto). Nu is het weer lichter.
Heb je haarproblemen? Helaas heb ik droge punten.
Favo haarproduct? The miracle product! Maar helaas nog niet gevonden, we blijven zoeken… Ik gebruik nu de producten van {link productlijn#191} die ik erg fijn vind.
Wat wil je max voor een product betalen? €20 wil ik wel betalen voor een kwaliteitsproduct.
Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je haar? 5 minuten, meer tijd heb ik echt niet.
Hoe vaak was je je haar? Eens per week omdat het best veel tijd kost. In de wind laten drogen is vanwege mijn haartype niet zo'n goed idee. Daarom ben ik altijd wel even bezig met drogen.
Vertel eens iets over jouw haarritueel Wassen met Motions shampoo en conditioner. Daarna doe ik het in een staartje en ga maximaal 45 minuten onder de droogkap. Vervolgens breng ik de Motions Oil Moisturizer Hair Lotion aan en dan gebruik ik de stijltang. De volgende stap is erg belangrijk; in rustige tempo langs mijn vriend lopen en letten op zijn reactie. Kijkt hij langer dan 2 seconde? Mission acomplished. Voor het slapen doe ik een hoofddoek om en de volgende ochtend ben ik dan in 5 minuten klaar.
Trouw aan je kapper? Nee, wat dat betreft ben ik zeer onbetrouwbaar. Heb vooral een hekel aan kappers die een rib uit je lijf vragen voor een kapsel dat er heel anders uitziet tegen de tijd dat je thuis bent.
Hoe vaak ga je naar de kapper? Vroeger om de 2 weken. Nu alleen voor speciale gelegenheden. Ben zelf behoorlijk handig geworden.
Wat besteed je ongeveer per bezoek? De laatste keer €55 voor verven, knippen, föhnen en tangen. Echt een superprijs voor al dat werk!
Hoe belangrijk is je haar? Gezin, eten, slapen, haar. In die volgorde 🙂
Grootste haardrama ooit? Ik had eens lang haar met blonde plukjes en besloot 2 maanden na het blonderen m’n haar te laten relaxen. Dat bleek een slechte combinatie! Bij het spoelen van mijn haar zag ik de lange blonde plukken voorbij drijven. Na dat incident werd het een super stoere korte bob, oh yeah! Maar ik had m’n lesje wel geleerd.
In de rubriek Mijn Haar worden vrouwen en mannen geïnterviewd over hun haar. Je kunt lezen over hun haarzorgen en –rituelen en wie hun inspireert. Wil je ook in deze rubriek staan? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@wiewathaar.nl.