Home 3 keer Wella makeovers bij YES!
Hair solutions

3 keer Wella makeovers bij YES!

Weten jullie het nog? Die leuke selfie actie, waarbij 3 winnaars met de meeste likes een luxe Wella Professionals makeover cadeau kregen. Dat was begin december en inmiddels hebben de 3 winnaressen hun makeovers gehad bij een YES! salon in hun buurt. Lee snel verder wat ze allemaal hebben laten doen.


1. Doortje: "Een roodtint bleek te hard voor mijn gezicht"

Doortje

Doortje had 291 likes en is geweest bij YES! in Zwolle.

Doortje: "Er werd alle aandacht aan mijn haar besteed en mijn wensen werden vervuld. Ik kreeg een kortere coupe, mooi rond geknipt in een donkerbruine kleur die dicht bij mijn oorspronkelijke haarkleur ligt. Ik had eerst een roodtint in gedachten, maar in overleg met de vakkundige Eric hebben we dus toch voor de bruintint gekozen. Rood heeft als nadeel dat het wat "hard" in het gezicht staat.

Ik vond het een prettige behandeling, waarbij de hoofdmassage een fijn extraatje was. Daar werd ik erg ontspannen van! De salon zag er verzorgd en professioneel uit en het personeel was erg attent: er werd meteen koffie aangeboden en voor je gehaald. Het enige minpuntje vond ik de nogal donkere indruk die de salon maakte door de zwarte muren en inrichting, maar verder vond ik deze haar makeover erg leuk om mee te maken!"

Commentaar kapper Eric

Op de uitgroei is er een Koleston Perfect gebruikt en over de lengte een Color Touch. Vervolgens is het haar gewassen met de Brilliance Shampoo en daarna is er een SP Luxe oil behandeling als treatment in gedaan. Voor de styling is eerst de Sebastian Taming Elixer gebruikt om de pluis tegen te gaan. Nadat het droog was, is het haar met een Sebastian Molding Mud  gekneed om de nadruk op de krul te leggen en het haar wat meer glans te geven.


2. Liset: "Volgens de kleuranalyse ben ik een warm type"

Liset

Liset stond met 265 likes op de tweede plaats en werd beloond met een makeover bij YES! in Waalwijk

Liset: "Ik werd goed ontvangen met koffie, erg vriendelijk personeel. Ik kwam om 6 uur binnen en om 9 uur ging ik weer BIG 🙂 naar huis. Aan de hand van een kleuranalyse werd bekeken of ik een warm of koud type was. Bleek dat ik warm was.

Ik heb ze vrije hand gelaten, met als enige beperking dat ze het niet zwart of hoog blond zouden verven. Dat vonden ze wel erg leuk! Twee kapsters hebben bekeken welke kleur bij mij zou passen. Uiteindelijk hebben ze color ID in verschillende kleuren gebruikt. Het haar werd eerst geverfd en daarna geknipt. Ik wilde mijn haar niet te kort, maar wel in lagen en er is een schuine lok geknipt. Toen ik klaar was, mocht ik nog wat fijne producten uitzoeken en een hele fijne borstel die ik nu elke dag gebruik. Het was een super ervaring!"

Commentaar kapper:

Er is Color ID* gebruikt voor een subtiele kleur. Koelere kleuren op het hoofd en bij de punten warmer natuurlijk bruin. Daarna is het haar geknipt en in model geföhnd en daarnaast heeft ze een maskerbehandeling gehad.

*Color.ID is een product wat de kapper kan mengen door verschillende nuancen. De kapper kan dan de nuancen door middel van de painting techniek aanbrengen op het haar zonder dat de kleuren in elkaar overlopen. Het gebruik van folies is dan niet nodig en het resultaat oogt veel natuurlijker.


Wil je ook GRATIS een kleuranalyse laten doen?

GRATIS CONSULT VOOR KLEUR OP MAAT


 3. Kirsten: "Ik wilde graag iets met balayage"

Kirsten

En tenslotte Kirsten. Ze had 192 likes en zij is bij YES! in Helmond geweest.

Kirsten: "Toen ik aankwam werd ik enthousiast opgevangen door Natascha. Ik heb haar mijn foto's laten zien, die ik op internet had gevonden en ze neigde meteen al naar de paars/rode kleur voor mij. Wel wilde ik mijn lengte wel behouden, maar het kleurtje was wel al meteen wat anders omdat ik van mezelf donkerblond haar heb! 😉 Ik wilde het liefst een tint die meer paars dan rood zou zijn, omdat ik dit net wat specialer vind en het leek me erg mooi bij mijn groene ogen. We hebben wat kleurstaaltjes getest bij mijn gezicht en hier is een kleur uitgekomen. Omdat ik aangaf dat ik balayage mooi vind, werden er een aantal highlights in te zetten. 

Vervolgens werd de kleurspoeling erin gezet, hierdoor zou ik niet te maken krijgen met uitgroei en het is stukken beter voor het haar. Daarna kreeg ik nog een hoofdhuidmassage toe. Toen was het tijd voor de knipbeurt: de lengte bleef behouden, alleen de punten werden bijgeknipt. Ook heeft Natascha ervoor gezorgd dat mijn lok aan de voorkant wat mooier bij de rest van mijn haar zou vallen. Aan de voorkant is er dus wat meer af gegaan dan aan de achterkant. Op deze manier kan ik nu mijn haar in alle mogelijke scheidingen dragen die ik wil, iets wat ik voorheen nog miste. 

Als laatste heeft ze mijn haar nog uitgebreid geföhnd. We waren een paar uurtjes verder en het was inmiddels donker, dus de 'echte' kleur zou ik de volgende dag pas kunnen zien. De volgende dag merkte ik dat ik mijn haar in daglicht toch wel erg rood vond. Hier heb ik dus nog even met Natascha over gemaild en ze liet meteen weten dat als ik het over 2 weken nog steeds te rood vond (het kon in die tijd al wat vervaagd zijn) het geen probleem zou zijn als ik terug zou komen. 

Zo gezegd, zo gedaan: 2 weken later ben ik nog eens teruggegaan. Ik vond het helaas nog steeds te rood en wilde het het allerliefst wat paarser. Er is toen dus nog een nieuw kleurmengsel gemaakt met een paarse tint Hierdoor werd de kleur natuurlijk wel een stuk donkerder, maar dit vond ik niet erg, want het resultaat was precies wat ik wilde! 

Inmiddels is de kleur al wat vervaagd en wordt het weer iets roder (rood is toch een hardnekkige kleur), maar dit is ook logisch met een kleurspoeling. Al met al ben ik nog steeds tevreden over mijn haar en ik heb er ook veel complimentjes over gekregen. Het was een fijne behandelen en iedereen was erg vriendelijk. Als ik weer een keer naar de kapper wil en ik ben toevallig in de buurt van Helmond kom ik zeker terug!"

Commentaar kapster Natascha:

Kirsten heeft prachtig lang haar en wilde haar lengte graag behouden. Ook wilde ze liever geen kleur waar je een uitgroei van krijgen, daarom hebben we een de Color Touch toner (kleurspoeling) gebruikt met 20 highlights. Het haar is in lagen geknipt, zodat het haar volume kreeg. Daarna hebben we het haar met borstels geföhnd. Kirsten is een week later teruggekomen omdat de spoeling toch te rood was - toen heeft ze nog een touch-up gekregen om het meer paars te maken. 

Ben jij ook benieuwd naar zo'n makeover? Loop eens binnen bij een YES! Salon, wie weet kunnen ze jou ook zo blij maken!

cover-eimiBEKIJK HIER ALLE SELFIES