Home Zó ben je nog beter voorbereid op je bezoek aan de kapper
Haarpraat

Zó ben je nog beter voorbereid op je bezoek aan de kapper

Het is fijn als klant om te weten dat je in goede handen bent. Maar een beetje voorbereiden kan geen kwaad. Zo kun je samen met je kapper tot nog betere resultaten komen!

Het stellen van de juiste vragen kan de kapper duidelijk maken wat jouw wensen zijn en waar je tegenaan loopt. Deze vragen zijn niet alleen bedoeld voor je kapper, maar vooral ook voor jezelf.

De juiste vragen

  1. Wat vind ik nu van mijn haar? Vraag dit ook aan je kapper.
  2. Wat wil ik absoluut niet?
  3. Ben je bereid het advies van de kapper te volgen? Dat betekent dat je ook thuis met de juiste producten werkt om zolang mogelijk met je haar te kunnen doen. 
  4. Wat is het meest belangrijk, verzorging of styling?

Nog wat tips

TIP 1 - Neem een voorbeeld mee, maar kijk dan wel naar de vorm van het gezicht en het type haar!

TIP 2 - Ga voordat je bij de wasbak belandt het gesprek aan met je kapper en laat hem of haar de kwaliteit van je haar zien en voelen. Zo kan je in samenspraak tot een mooi resultaat komen. 

Je kapper is de professional en heeft de juiste kijk om je blij naar huis te laten gaan. Vaak denken we, wie betaalt bepaalt. Maar door samen te werken met je kapper, zul je merken dat het resultaat veel mooier wordt en jij nog blijer naar huis gaat. Je kapper is niet voor niets de professional in vakmanschap en luisteren!

Maak je haar nóg mooier! Succes.