Home Zijn je klanten tevreden? Vraag om feedback!
PRO NIEUWS

Zijn je klanten tevreden? Vraag om feedback!

Meer nieuwe klanten? Vraag nu deze gratis review kaartjes aan!

Kappers weten wel hoe belangrijk klantenbinding is. Hoe hou je klanten tevreden en wat vinden ze van jouw service, zijn vragen die elke kapper bezighoudt. Blijf in gesprek met je klanten, luister naar hun feedback en probeer je  diensten steeds weer te verbeteren. Jouw klanten zijn immers de beste ambassadeurs voor jouw onderneming en tevreden klanten zijn een voorwaarde voor het succes ervan.
WieWatHaar blijft er op hameren hoe belangrijk het is om je klanten om reviews te vragen. Als je dat niet doet, is het een gemiste kans! Het is namelijk gratis en de beoordelingen van je klanten op een onafhankelijke website zullen op den duur voor meer klanten zorgen. WieWatHaar trekt dagelijks vele bezoekers die op zoek zijn naar een kapper en die jouw salon zullen vergelijken met andere kapsalons. Zij lezen reviews lezen en zellen dat laten meewegen bij hun keuze. Een kapper met reviews laat zien dat er een actieve enthousiaste klantenkring is. Schroom daarom niet en vraag je klanten om een review over jouw salon te schrijven. Je zult merken dat je trouwe klanten dat maar wat graag voor je willen doen!
Wij helpen je een handje met deze review kaartjes. Deze kaartjes zijn een handig hulpmiddel om je klanten om reviews te vragen. Geef elke klant zo'n kaartje bij het afrekenen of leg een stapeltje op de balie. De kaartjes kun je helemaal gratis aanvragen en worden op maat met jouw naam en link naar de juiste pagina aangeleverd. Je hoeft ze daarna alleen nog naar de drukkerij van je keuze te sturen.
Vraag de gratis kaartjes aan! Stuur een mail met de naam en plaatsnaam van jouw kapsalon naar info@wiewathaar.nl. Je krijgt binnen een paar dagen per mail een PDF bestand aangeleverd dat je zo bij een drukker (zie hierboven) kunt aanleveren.
Heb jij nog leuke of handige tips hoe je deze kaartjes het beste kunt verspreiden? We zijn benieuwd!