Home Ben je saloneigenaar en wil je gratis J Beverly Hills proberen?
Ondernemend

Ben je saloneigenaar en wil je gratis J Beverly Hills proberen?

Maak nu kennis met J Beverly Hills en ontvang vrijblijvend een gratis kennismakingsset in jouw salon. Scan snel de QR code en kijk of jouw salon in aanmerking komt!

Als er een match is tussen J Beverly Hills en jouw (kappers)onderneming, dan krijg je een gratis (gepersonaliseerde) kennismakingsset met J Beverly Hills producten! Per aanvraag of salon wordt bekeken welke lijn en welke producten het meest geschikt zijn om te testen. 

Voor wie is deze aktie bedoeld?

J Beverly Hills is op zoek naar salon-eigenaren, die exclusiviteit belangrijk vinden en in het hogere segment zitten. Ondernemers die alleen met hoge kwaliteitsproducten willen werken, waarmee niet gestunt wordt en die niet overal zomaar te koop zijn. 

Hoe deze aktie werkt

Ben je kapper en heb je een eigen salon of werk je zelfstandig? Scan dan deze QR code en vul de vragenlijst in voor een gratis kennismakingsset. N.a.v. de antwoorden en de opgegeven salon, wordt gekeken of er een match is. 

Over J Beverly Hills

Gecreëerd door een haarstylist, voor haarstylisten. Omdat wij als geen ander kappers begrijpen!

Juan Juan

J Beverly Hills is in 2004 in Beverly Hills opgericht door de bekende celebrity stylist Juan Juan. Juan's visie is om kennis en producten beschikbaar te stellen voor die top haarstylisten die zich willen onderscheiden met een geïndividualiseerde aanpak, en perspectief zien in de steeds veranderende en steeds uitdagendere haar industrie. Juan werkt nog steeds zelf, samen met een team van specialisten, om ieder product te ontwikkelen en te testen. LEES MEER