Home Meet holistisch therapeut Fleur!
In business

Meet holistisch therapeut Fleur!

Herontdek je kracht en de rust in jezelf.

About Fleur

Mijn naam is Fleur Donker, eigenaresse van ZielZorg. Ik ben holistisch therapeut en gebruik verschillende methodieken in mijn praktijk om mensen te ondersteunen bij klachten. Mijn missie is om mensen in te laten zien dat elke klacht ergens begint, of het nou spierverkrampingen zijn of moeite met ontspannen. Vanuit holisme is alles één. Ik geef reiki, sound-healing, massages, loslaat methodes en cupping.

Mijn reis in de spiritualiteit begon al vroeg. Als kind was ik al erg gevoelig en op jonge leeftijd bezig met mediteren, kaartjes trekken en stenen.

Zielzorg

Ik heb een opleiding gevolgd tot event producer en ben daardoor in de evenementen wereld beland. Hier draaide alles om gas geven, zowel de vloer wegdraaien als kantoor. Ik liep stage bij een van de grotere clubs in Amsterdam wat resulteerde tot een baan. Na een tijdje merkte ik dat het me begon op te breken, de werkdagen, de verwachtingen, het ego spel en de druk. Uiteindelijk ben ik in een burn out beland. Hierdoor moest ik mij ziek melden en begon mijn herstel. Toen ik nog werkte voelde ik al dat mijn leven een ander pad mocht inslaan en dat dit niet de eindbestemming was. Ik was opzoek naar diepte en verbondenheid. Zowel met mijzelf als met een ander. De kern bleef mij aanspreken en toen heb ik besloten om te starten met Reiki 1 en de opleiding tot holistisch therapeut. Hierdoor ging ik steeds meer lagen afpellen en werden de patronen zichtbaar.

Ik had een gave baan, een mooie auto, een appartement in de pijp, een relatie met een voetballer en de leukste feestjes. Op mijn instagram leek het alsof ik het perfecte leven leidde. Maar juist doordat ik dit heb gezien en gevoeld, hoe het leven zou zijn met alles wat ik dacht dat ik wilde. Dat is de aanloop geweest wat mijn diepe verlangen bevestigde. Er is meer.

Present

Momenteel woon ik alleen. Ik ben hartstikke gelukkig met mijn bedrijf ZielZorg waar ik elke dag aan en voor werk. Ik heb lieve waardevolle vrienden die het echt boeit hoe het met mij gaat. Ik werk vanuit verbinding met mijn cliënten. Ik vind mijn werk het allermooiste wat er bestaat, mensen laten ontspannen en zien opbloeien tot hun eigen authentieke zelf. Er is zoveel moois te ontdekken en ik ben blij dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van mensen. Ik zeg altijd ik kan geen gouden bergen verzetten maar ik kan je wel op weg helpen. Alles wat jij zoekt zit in jezelf maar soms heb je iemand nodig die je dat even laat zien. Je moet het allemaal zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben 22 jaar en heb nog een hoop te leren maar juist dat maakt mij zo enthousiast en ik kijk uit naar alle kennis en ervaring die ik nog elke dag mag bijleren.

https://www.instagram.com/p/C1E-OybNfjw/
https://www.instagram.com/p/C2hiTKSt0xj/?img_index=1