Home Maybelline New York en Peggy Gou kondigen wereldwijde samenwerking aan!
In business

Maybelline New York en Peggy Gou kondigen wereldwijde samenwerking aan!

Maak je klaar voor wat electrifying nieuws!


Maak je klaar voor wat electrifying nieuws! Maybelline New York, een van de meest iconische namen in de cosmetica-industrie, kondigt aan dat de wereldberoemde DJ en mode-icoon Peggy Gou vanaf vandaag hun nieuwe wereldwijde spokesperson wordt! 

Waarom Peggy Gou?
Peggy is al jaren een fenomeen in de elektronische muziek en met de release van de hit ''It goes like NANANA'' in 2023 werd ze in de mainstream gelanceerd. Ze is een trendsetter: een leider in muziek en mode. Peggy's connectie met het internationale publiek in combinatie met MNY's wereldwijde aanwezigheid is de perfecte fusie voor een wereldwijde hit.

  • Muziek Maestro: Peggy's mixes zijn legendarisch. Ze staat bekend om het mixen van house en techno beats die iedereen laten dansen tot in de vroege uurtjes. 
  • Fashion Forward: Met haar edgy street style en designer samenwerkingen is ze een trendsetter die altijd fris en gedurfd blijft. 
  • Cultureel Icoon: Peggy is een wereldburger en haar invloed strekt zich uit over continenten. Ze draait allemaal om het doorbreken van barrières en het samenbrengen van mensen door muziek en mode. 

Maybelline New York had geen betere, dynamischere persoonlijkheid kunnen kiezen om hun merk te vertegenwoordigen. Peggy belichaamt de gedurfde, zelfverzekerde spirit van Maybelline en we kunnen niet wachten! 

Houd je ogen open voor Peggy Gou’s Maybelline debuut van 29-31 mei op wereldwijde social media en mediakanalen overal.