Home WINNEN: 3x Kevin Murphy HOLIDAY.DEALS
Winacties

WINNEN: 3x Kevin Murphy HOLIDAY.DEALS

We hebben weer een geweldige winactie voor alle haartypen! Kevin Murphy heeft speciaal voor de feestdagen 3 cadeaudozen samengesteld; de HOLIDAY.DEALS.  Elke box heeft een ander thema: Volume, Renew en Hydrate en de waarde varieert van € 59 tot € 71,90 en wij mogen deze 3 boxen weggeven, dus lees snel verder!

Wat kun je winnen?

De 3 HOLIDAY.DEALS van dit jaar zijn:

1. HYDRATE

Deze box bevat: HYDRATE-ME.WASH, RINSE & BEDROOM.HAIR en heeft samen een waarde van €90,50. De HOLIDAY.DEALS prijs is €59,00.

De producten zijn geschikt voor droog haar dat extra hydratatie nodig heeft. De BEDROOM.HAIR geeft extra textuur aan het haar. Is deze box geschikt voor jou?

2. VOLUME

Deze box bevat: ANGEL.WASH, RINSE & ANTI.GRAVITY SPRAY en heeft samen een waarde van €89,95. De HOLIDAY.DEALS prijs is €59,00.

Deze box is gemaakt voor dun, futloos haar dat extra volume en dikte nodig heeft. Is dit dé box voor jouw haar?

3. RENEW

Deze box bevat: YOUNG.AGAIN WASH, RINSE, YOUNG.AGAIN oil en heeft samen een waarde van €113,85. De HOLIDAY.DEALS prijs is €71,90.

Dit is een box voor dof en beschadigd haar dat extra verzorging en glans nodig heeft. De YOUNG.AGAIN olie revitaliseert het haar. Is dit jouw box?

Wat moet je doen?

  1. Like deze post en volg ons op Instagram
  2. Reageer op deze post welke box bij jouw haar past: HYDRATE, VOLUME of RENEW
  3. Je kunt meedoen t/m 29 november 2023
  4. We maken de winnaars op 30 november bekend via FACEBOOK
  5. Succes!

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De winnaar moet een Nederlands adres hebben waar we de prijs naartoe kunnen sturen.