Home Waarom een beursbezoek aan de Hair X-perience een goed idee is!
Winacties

Waarom een beursbezoek aan de Hair X-perience een goed idee is!

Dit jaar is er - na lang wachten door de coronacrisis - weer een kappersbeurs! The Hair X-Perience zal op 12 en 13 juni gehouden worden in Gorinchem en wij vroegen de organisatie waarom je deze beurs als kapper zou moeten bezoeken!

Hoe voelt het om weer een kappersbeurs te hebben dit jaar?

Superfijn, we mogen eindelijk weer en staan te springen om onze bezoekers weer te mogen verwelkomen. We kunnen niet wachten tot de beurshal gevuld is met hair professionals die op zoek gaan naar nieuwe producten, aanschuiven bij toffe look & learn sessies en een kijkje nemen bij de vele demonstraties. Wat we horen vanuit de exposanten is dat ook zij weer enthousiast zijn om hun klanten de nieuwste producten te laten zien en ook echt weer toe zijn aan een face to face moment. Wij merken dat zowel de bezoekers als de exposanten er weer zin in hebben!

We merken dat iedereen echt weer toe is aan een face to face moment

Waarom is netwerken en persoonlijk contact zo belangrijk?

We hebben gemerkt dat de afgelopen 2 jaar voor de branche niet gemakkelijk zijn geweest. Corona heeft er bij velen ingehakt, salons moesten dicht, klanten gingen zelf hun haar verven, wat allemaal geleid heeft tot omzet verlies. Juist na deze moeilijke periode is het belangrijk om elkaar weer te zien, inspiratie met elkaar te delen, handvatten te krijgen en de draad weer op te pakken in het vak wat ze zo leuk vinden. Eigenlijk letterlijk weer lekker met de handen in het haar te zitten…Kappers zijn visueel ingesteld en houden van het persoonlijke contact en dat is wat de THX biedt.

Wat gaan jullie de bezoekers bieden?

Een uitgebreid programma voor zowel de jarenlange professionals als voor de starters. Inspirerende demonstraties op de verschillende demo squares, een barbershow op de mainstage en ook de verkiezing keert na enkele jaren weer terug op de mainstage. Daarnaast nieuw tijdens deze show is Beauty & Hair Talk, een leuke setting waarin we in gesprek gaan met professionals uit de branche die alles afweten van de laatste trends op bijvoorbeeld het gebied van Vegan, Dierproefvrij, Sustainability en gezondheid van binnenuit.

Daarnaast hebben we uiteraard een beursvloer vol exposanten die hun nieuwe producten laten zien en daar alles over kunnen vertellen.

De 3 belangrijkste redenen om een beurs te bezoeken?

Zintuigen prikkelen, ontmoeten, inspireren en inkopen doen!

Bestellen met korting!

Bestel hieronder je tickets met €7,50 korting met code 9651