Home WINNEN: 3x Kevin Murphy KILLER.CURLS pakketten
Winacties

WINNEN: 3x Kevin Murphy KILLER.CURLS pakketten

We hebben weer een geweldige winactie, speciaal voor alle curlies! Kevin Murphy heeft namelijk 3 nieuwe producten toegevoegd aan de succesvolle KILLER.CURLS lijn en wij mogen 3 haarpakketten met deze producten weggeven t.w.v. € 91,95.

Deze nieuwe KILLER.CURL-producten zijn ontwikkeld met elke unieke haarstructuur in gedachten, van golvend haar tot krullen en coily haar. Dus alle krullenbollen kunnen deze shampoo, conditioner en leave-in gebruiken! Je kunt nu een compleet haarpakket winnen, zodat je zelf kunt ervaren wat deze producten voor jouw krullen kunnen doen!

Wat moet je doen?

  1. Like deze post en volg @kevinmurphynl en @wiewathaar op Instagram
  2. Reageer op deze post waarom jij blij bent met je krullen
  3. Je kunt meedoen t/m 6 juli 2023
  4. We maken de winnaars op 7 juli bekend via FACEBOOK
  5. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 3 haarpakketten met deze producten weggeven t.w.v. € 91,95. Elk pakket bevat:

  • KILLER.CURLS WASH
  • KILLER.CURLS RINSE
  • KILLER.TWIRLS

Meer informatie overKILLER.CURLS

Deze lijn is geïnspireerd op nieuwste skincare technologie en bevat de beste ingrediënten uit de natuur. Deze ingrediënten, samen met het steringrediënt Organic Oat Milk helpt krullend haar te verfijnen en te hydrateren, zodat het haar zacht en gezond blijft. Zo wordt het beste uit de wetenschap en de natuur door Kevin Murphy samengebracht.

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De winnaar moet een Nederlands adres hebben waar we de prijs naartoe kunnen sturen.