Home Zet in je agenda: 23 april is BarberSociety Live!
Herenvak

Zet in je agenda: 23 april is BarberSociety Live!

De 6e editie van BarberSociety Live vindt plaats op het sfeervolle terrein van de Westergas in Amsterdam op 23 april a.s. Dan komen barbers/(heren)kappers uit binnen- en buitenland en iedereen die interesse heeft in de barberwereld samen om ervaringen uit te wisselen, gave barbershows te bekijken, de nieuwste producten te ontdekken, mee te doen aan de BarberSociety Battles met een geweldige prijzenpot én een biertje te drinken. 

Iconen uit de UK als Sid Sottung, Robert Braid en The Great British Barber Bash, maar ook talenten uit Amerika (DrasticArtBarbering), Griekenland (Vasilis Sera & The Gingerwitch), Italië en Nederland geven educatieve en inspirerende shows op het podium. En België wordt vertegenwoordigd door de internationaal bekende barber Kevin Boon! 

Diverse belevingen

De 3 sfeervolle aaneengesloten gebouwen van de Westergas in Amsterdam zorgen voor 3 bijzondere ervaringen:

  1. In het Transformatorhuis staan informatie en educatie centraal.
  2. In de WesterLiefde tref je de bar aan en kun je ongedwongen met collega’s ervaringen uitwisselen, binnen of buiten op het terras waar ook foodtrucks staan.
  3. In de WesterUnie twee zinderende Barber Battles plaats, de BarberSociety Battle voor de pro’s uit binnen- en buitenland en een BarberSociety Young Talent Battle in samenwerking met Nederlandse barber- en kappersopleidingen. 

Barber Battle

Meer inspiratie kun je vinden bij de 2 BarberSociety battles: de BARBERSOCIETY BATTLE voor nationale en internationale barbers en de BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE in samenwerking met kappers- en barberscholen. Laatstgenoemde zit al vol. Inschrijven voor de Battle voor de profs kan nog tot en met 10 april. 

Ongeveer 20 deelnemers per battle gaan voor een live publiek de strijd aan om hun vaardigheden en creativiteit te bewijzen en kans te maken op de begeerde titel ‘BarberSociety Winner of the Year 2023’, productpakketten en geldbedragen. De waarde van de prijzenpot is dit jaar meer dan € 9.000!

Informatie

  • Datum: Zondag 23 april  van 10.00 tot 18.30 uur 
  • Lokatie: Westergas, Amsterdam (Transformatorhuis, WesterLiefde en WesterUnie) 
  • Tickets: bestel via www.barbersocietylive.com