Home Barber College lanceert de opleiding Advance Gentlemen Haircut
Herenvak

Barber College lanceert de opleiding Advance Gentlemen Haircut

Barber College is met 16 trainingslocaties in Nederland & België dé heren-vak opleider in beide landen. Al ruim 10 jaar organiseren zij workshops en salontrainingen. Speciaal voor kappers hebben zij nu een programma ontwikkeld waarbij alle herensnitten aan bod komen.

“Afgelopen jaar hebben wij het programma Advance Allround Herenkapper in 10 weken met succes gelanceerd. In het nieuwe jaar starten wij dit programma weer op met nieuwe groepen op onze trainingslocaties. Voor kappers die de onderdelen baarden scheren en trimmen minder toepasbaar vinden in hun salon hebben wij een aangepast programma ontwikkeld. Een 6-weekse opleiding volledig gefocust op het hoofdhaar van de man met in de laatste week aandacht voor de baard en hoe deze goed aan te laten sluiten op het kapsel. Met de Advance Gentlemen Haircut bieden wij een programma aan dat perfect aansluit op de behoefte van vele kappers”, zegt Johan Denekamp, oprichter van het Barber College.

Het programma biedt een breed scala aan knip- en tondeusetechnieken. O.a. kapsels als 'Classic Side Part', 'Skin Fade', 'Pompadour' en 'Flattop' komen aan bod.