Home WieWatHaar Awards 2021 | Medavita - Blondie Ice Blonde Conditioning Serum
Onze favorieten

WieWatHaar Awards 2021 | Medavita - Blondie Ice Blonde Conditioning Serum

Medavita - Blondie Ice Blonde Conditioning Serum is een verzorgende kleuropfrisser voor blond haar en niet zomaar een! Ze wonnen de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HAAR - Kleur en overtuigden de jury. "Doet precies wat je ervan verwacht. Het resultaat is uitstekend en de prijs is goed. Een aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een verzorgende spray die blonde tinten helderder maakt.", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? We spraken met Patricia de Haan, Educator Medavita.

Patricia de Haan

Patricia de Haan is Educator bij Medavita en samen met haar man eigenaar van de Weesper HAIRGallery in Weesp.

Patricia: "Het kappersvak is 36 jaar al mijn passie en ik ga iedere dag met veel plezier naar onze prachtige zaak. Natuurlijk werken wij met het mooie merk Medavita."

LEES OOK: 5 VRAGEN AAN Patricia de Haan

1e reactie toen je hoorde dat je gewonnen had?

Ontzettend mooi dat dit prachtige product de WieWatHaar Award heeft gewonnen, heel blij!

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Wij willen producten ontwikkelen met integriteit.

Patricia de Haan

Het Medavita Ice Blonde Enhancing Conditioning Serum is een product die het voor de kapper en de consument mogelijk maakt om een mooie koele Ice kleur in je haar te krijgen en te behouden. Deze leave-in spray geeft violet pigmenten af waardoor je  blonde haar mooi van kleur blijft. Het zorgt ervoor dat de gele pigmenten in het haar verdwijnen en dat is waar veel vraag naar is.

Dit mooie product gebruik je na het wassen op nat haar. Het product verdelen is gemakkelijk omdat het een spray is. Prachtige over highlights of over een ice blonde kleur om het geel te neutraliseren. Het geeft bovendien een mooie glans! Let wel op dat je dit serum niet op droog haar aanbrengt.

Feedback klanten

Onze klanten - zowel consumenten als kappers - zijn zeer verrast door dit product. Het is makkelijk in gebruik en hoeft niet uitgespoeld te worden.

De spray neutraliseert het geel in het haar en maakt het föhnen makkelijker.

Uitreiking WieWatHaar Award 2021

Dáárom professioneel advies

De klant verdient een goed advies passend bij het haartype en de coupe. Een professional kan je nou eenmaal beter adviseren over wat goed is voor jou haar.

Waarom naar de kapsalon?

Een salonbezoek moet echt een ontspannen moment zijn in deze drukke tijd. Een verwenmoment voor jezelf met een fijne hoofdhuidmassage aan de wasbak en goed advies voor je kleur en coupe. Dat gecombineerd met de prachtige producten die in de salons geadviseerd worden, maakt het een cadeautje voor jezelf. 

Meer info over dit product

Medavita Blondie Ice Blonde Enhancing Conditioning Serum is een conditionerende en verhelderende spray en ideaal voor blond haar met highlights. De koude tinten komen naar voren door de pigmenten die toegevoegd zijn aan het serum. Het serum maakt het haar zacht en soepel.

Het serum bevat collageen, hyaluronzuur en amarant proteïnen die het haar hydrateren, beschermen en elastisch maakt. Een kostbaar complex van ceramiden die de kracht en weerstand van het haar verhoogt en vrij van parabenen.

LEES OOK: Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021