Home Wella #140Changemakers
Events & Awards

Wella #140Changemakers

Wella bestaat 140 jaar en dat wordt uitbundig gevierd! Om hun stylisten extra in het zonnetje te zetten, is de Changemakers challenge in het leven geroepen. Niet alleen verandering van kleur, maar de positieve impact die haarstylisten hebben, zal hierdoor aandacht krijgen. Wella kappers kunnen wereldwijd deelnemen en de allerbesten worden opgenomen in de speciale  collectie.

Het 'Make Change' mantra gaat verder dan een ander haarkleurtje alleen, het staat voor de positieve impact die kappers elke dag maken in deze wereld, die begint in de salon. Maar deze verandering gaat verder dan de kappersstoel alleen; een andere kleur geeft zelfvertrouwen en maakt klanten blij. Wella wil die emotie omarmen.

Deze #140changemakers campagne duurt 6 maanden en is reeds gestart in oktober 2019. In maart zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Stylisten over de hele wereld werden uitgenodigd om via Instagram hun meest favoriete makeover te posten onder de hashtag #140changemakers.

Our stylist community creates change every day – it’s their superpower. They are the original Changemakers and we’re using our 140th anniversary to invite the Wella Professionals stylist community to join us in creating the most beautiful celebration of hair the industry has seen to date. 

Rob Samet, Vice President Wella Professionals

Voorwaarde om deel te nemen aan deze challenge was dat alleen Wella kleuringen gebruikt mochten worden en dat de deelnemers hun foto's gingen posten op hun eigen Instagram account.

  • Foto van het eindresultaat
  • Foto van hoe het haar ervoor uitzag
  • Foto van de stylst zelf die aan het werk is
  • In de post moet de kleurformule worden vermeld, hashtag #140changemakers, de emoji vlag van hun land, en de vermelding van @wellahair