Home Wat jouw haarkleur over je seksleven zegt
Haarpraat

Wat jouw haarkleur over je seksleven zegt

Vraag je je wel eens af hoe het zou zijn als je een compleet andere haarkleur had? Wij speurden het internet af naar beweringen over bepaalde haarkleuren en kijk eens wat we vonden over de relatie haarkleur met je seksleven. Lees mee en laat weten of het klopt!

Je haarkleur blijkt wel degelijk verschil te maken in bed! Zo zijn vrouwen met rood haar net weer anders dan vrouwen met blond of bruin haar. Roodharigen zijn net zo vurig als hun haarkleur, terwijl blondines heel avontuurlijk zijn tussen de lakens. Maar brunettes zijn volgens 58% mannen winnaars in bed!

Vrouwen met rood haar zouden vaker orgasmes krijgen

Foto: Francesca Zama

Volgens een studie op het Hamburg Research Institute in Duitsland zijn roodharigen seksueel meer actief dan vrouwen met bruin en blond haar. Rood haar wordt vaak als sexy, gewild en toegankelijker dan vrouwen met andere haarkleuren gezien. Mocht je dus al aardig wat pandapunten hebben gespaard? Verf je haar rood!

Vrouwen met bruin haar zijn beter in bed

Een van de laatste studies die onderzoek heeft gedaan naar haarkleuren zegt dat 58% van alle ondervraagde mannen vinden dat brunettes beter in bed zijn. Dezelfde studie ondervond ook dat mannen brunettes intelligent, eerlijk en betrouwbaar eruit vinden zien. Brunettes schijnen de beste lovers te wezen omdat zij precies weten hoe ze hun bedpartner moeten bevredigen.

Foto: Vinícius Estevão

Blondes have more fun

Foto: Maria Orlova

Vrouwen met blond haar laten zich volledig gaan onder de lakens. Veel mannen vinden dat blondines het meest avontuurlijk zijn in bed. Vrouwen met lichtere haarkleuren zouden ook hogere oestrogeen levels hebben. Blond haar wordt vaak door mannen gezien als een teken van gezondheid en jeugdigheid, die erg gelinkt worden naar vruchtbaarheid.

Klopt het wat er over jouw haarkleur gezegd wordt?

Coverbeeld: Chevanon Photography