Home Wat een happening! Mijn verslag van de Style Masters Show in Brussel
Events & Awards

Wat een happening! Mijn verslag van de Style Masters Show in Brussel

Featured Video Play Icon

Maandagochtend zat ik al om 8 uur 's ochtends in de trein naar Brussel. Dat was even slikken, want het was een dag na de Coiffure Award en ik had maar weinig geslapen. Maar het was voor iets heel leuks; de jaarlijkse Style Masters Show van Revlon Professionals werd die avond gehouden en dat is een enorm spektakel dat geen enkele hairlover mag missen.

In de middag werden we naar de EXPO gebracht om backstage naar de voorbereidingen te kijken. Het was heel leuk om te zien met hoeveel toewijding en precisie de kapsels werden gemaakt. Ook was ik onder de indruk van de grootte van de zaal en het aantal tafels. Daar is een Coiffure Award niets bij vergeleken. Wat een organisatie om al die mensen straks te eten te geven en zorgen dat goed verloopt!

Stylemasters-01

De gigantische EXPO zaal in Brussel was tot de nok toe gevuld met maar liefst 4000 kappers uit 50 landen! Haartalenten uit de hele wereld hadden gestreden om een finaleplek met hun inzendingen. Onze vertegenwoordigster Betlem Taravilla was finalist uit de Benelux. Helaas was er maar plek voor 9 finalisten op het podium en dat waren Canada, Polen, Frankrijk, Denemarken, Spanje, Hong Kong, Duitsland, Rusland en Engeland. In de grote zaal stonden tafels klaar voor het galadiner en de gasten zwaaiden enthousiast met vlaggen. Natuurlijk was er ook een 'delegatie' uit de Benelux en vrolijk wapperden wij met onze Nederlandse en Belgische vlaggetjes mee. Het leek het Songfestival wel! Na het diner gingen we naar de zaal voor een aantal wervelende shows van de nieuwe collecties van Revlon Professional, American Crew en Orofluido. Het was schitterend om te zien. Maar waar het die avond natuurlijk allemaal echt om draaide, waren de finalisten en wie de Global Winner zou worden. Ben je benieuwd? Kijk maar op de video wie dat is geworden!

Ik heb in ieder geval genoten en kan iedere kapper aanraden er volgend jaar ook bij te zijn!