Home Wie is de leukste kapsalon van de provincie?
Events & Awards

Wie is de leukste kapsalon van de provincie?

VerkiezingDe kapsalons die onlangs gemeentewinnaar zijn geworden bij De Verkiezing van de Leukste Kapsalon 2013 hebben veel leuke reacties ontvangen van hun klanten, directe omgeving en de media. Deze kapsalons strijden vanaf vandaag tot en met 29 september 2013 om de Leukste Kapsalon van hun provincie te worden. Stemmen kan via www.kapsalonvanhetjaar.nl

Groot enthousiasme onder kapsalons
Wilfred Romijn van de organisatie van de verkiezing is positief verrast over het enthousiasme voor de verkiezing. “Het is erg leuk om te zien hoe de kapsalons met de verkiezing aan de slag zijn gegaan en ook hoe groot de waardering van hun klanten is. Het is de tweede editie van de verkiezing maar het overtreft onze verwachtingen in alle opzichten. De aandacht vanuit de media is veel groter en de verkiezing leeft nu echt binnen de branche.”

Provincie Winnaars
Alle kapsalons die Provincie Winnaar worden ontvangen op 21 oktober bij de feestelijke Award Uitreiking hun Provincie Award. De Award Uitreiking vindt plaatst tijdens De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray. Daar wordt ook De Leukste Kapsalon van Nederland bekend gemaakt. Daarnaast wordt er ook een cheque overhandigd aan Stichting Haarwensen, het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is.

Stemmen voor Stichting Haarwensen
Stemmen en deelname van kapsalons is kostenloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor nieuwsbrieven van partners keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen zet zich in voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Stichting Haarwensen, De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging, OndernemersUnited, Buurtlink en Leuk Voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company. Dit artikel is overgenomen van een persbericht van The Vote Company