Home Vliegende start Kapsalon Award!
Events & Awards

Vliegende start Kapsalon Award!

Kapsalon-award-tussenstandDe Kapsalon Award verkiezing is in volle gang! De stembussen zijn pas een maand open maar alle verwachtingen worden overtroffen. Dat geldt ook voor het brede draagvlak onder salons en consumenten. Vele actieve salons hebben gezamenlijk al ruim 2.500 uitgebrachte en gecontroleerde stemmen verzameld. We zien nog dagelijks het aantal actief deelnemende kapsalons stijgen. Dat vertaalt zich ook in de stroom stemmen die dagelijks groeit.  
We zijn daarnaast zeer trots op onze jury! Deze bestaat uit een mix van ondernemers, redacteuren en specialisten uit de kappersbranche, aangevuld met experts uit de retailbranche. Met dit zeer diverse gezelschap zijn we in staat alle facetten van het ondernemerschap vanuit diverse invalshoeken te beoordelen.
Wat maakt deze verkiezing speciaal?

  1. Zowel het publiek als een vakbekwame jury beslissen wie de winnaar wordt. Dat betekent een onafhankelijk oordeel. De uiteindelijke winnaar moet aan alle voorwaarden voldoen: voldoende trouwe en tevreden klanten die bereid zijn hun stem uit te brengen én de diepgaande vragen van de vakjury naar tevredenheid beantwoorden.
  2. Alle stemmen worden geplaatst worden op de online platformen van Wiewathaar.nl en Wugly.nl. Dat betekent dat ook na de verkiezingen deze beoordelingen consumenten kunnen helpen bij hun keuze van een goede kapsalon.
  3. Erkenning van het belang van klanttevredenheid. Door klanten een belangrijke stem te geven in de beslissing wie de beste kapsalon van Nederland wordt, worden kappers met hun neus op de feiten gedrukt. Je kunt als kapper de meest creatieve kapsels maken, maar zonder tevreden klanten heeft een kapsalon geen bestaansrecht!

Frank Quix (retailexpert en organisator van o.a. Beste Winkelketen verkiezing) over de Kapsalon Award:  “Deze overweldigende start laat zien dat zowel consumenten, salons en media zeer enthousiast zijn over het concept. De passie en enthousiasme waarmee de ondernemers zich inzetten, weten ze over te brengen om hun klanten. Dit waarderen de klanten en zijn daarom in grote getale bereid hun ervaring over de salons te delen.”
Stemmen kan nog altijd!
Laat ook jouw stem horen en geef een beoordeling over je salon op www. kapsalonaward.nl. Bovendien maak je dan kans op een van deze mooie beauty prijzen, zoals diverse haarproducten en tools, visagie-workshops en zelfhulpboeken. We geven meer dan €2.000,- aan prijzen weg!
 
PARTNERS:
sponsors-kapsalon-award