Home Vetcellen bevriezen voor een slanker lijf?
Skin solutions

Vetcellen bevriezen voor een slanker lijf?

Featured Video Play Icon

Het kan echt. Probleemzones aanpakken en slank de zomer in. Hoe? Door vetcellen te bevriezen.

Je herkent het vast wel: ondanks een gezonde voeding en oefeningen lukt het vaak niet om bepaalde zones van je lichaam slanker en strakker te krijgen. Met name geldt dat voor ‘probleemzones’ zoals buik, love handles, rug en bovenbenen en – armen. Nu de zomer er aankomt is het tijd om ervoor te zorgen dat je lichaam mooi vanbinnen en vanbuiten is en in balans is. In mijn vorige blog schreef ik over eerst aan de binnenkant te beginnen; nu is het tijd om ook aan de buitenkant de puntjes op de i te zetten en resterende onderhuidse vetcellen aan te pakken.

cryolipolyse

Een nieuwe techniek is nu zo geperfectioneerd dat dit in een innovatief apparaat samengevoegd is. Hiermee helpen we je om juist op die speciale ‘moeilijke zones’ af te slanken. De methode die wij daarvoor toepassen heet cryolipolyse.

[su_button url="https://residencedebeaute.nl/ontdek/body-wizard.html" target="blank" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]MEER OVER CRYOLIPOLYSE[/su_button]

Het is een innovatieve techniek waarbij vetcellen bevriezen en op een natuurlijke manier door je lichaam zelf worden afgevoerd.  Je hoeft er niet van te herstellen en kunt direct weer je gebruikelijke dingen doen. En het helpt écht, met een blijvend resultaat.

Pijnloos

De behandeling gebeurt op een vrijwel pijnloze en veilige manier, door op de te behandelen zones een gelpad te plaatsen. Daarna wordt de huid met een applicator vacuüm gezogen en de desbetreffende plek gericht gekoeld. Het lichaam ruimt de bevroren vetcellen op en deze komen ook niet meer terug. De te behandelen zones worden verdeeld in gebieden; per zone zijn meerdere plaatsingen nodig. Na de behandeling moet je thuis als nazorg een speciaal serum gebruiken om de huid weer mooi strak te maken. Het resultaat is al na 8 tot 12 weken duidelijk zichtbaar. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en de behandelingen zijn geschikt voor vrouwen en mannen.

Daarnaast blijft het natuurlijk van het allergrootste belang om op een gezonde basis te leven en datgene wat jouw lichaam nodig heeft serieus te nemen. Zorg dus voor goede voeding, voldoende beweging en de juiste verzorging. Completeer dat met een mooie nieuwe zomerse make-up in dé kleuren van 2018 en gebruik daarvoor een make-up die niet op dieren is getest en van minerale (natuurlijke) oorsprong is.

[su_button url="https://residencedebeaute.nl/ontdek/youngblood.html" target="blank" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]YOUNG BLOOD[/su_button]
Geloof me, iedereen kan op zijn of haar manier ‘mooi’ zijn! Maar je moet er zelf wél wat voor doen…"