Home Van dag tot dag
Hair solutions

Van dag tot dag

Kennen jullie dat gevoel; 'Wat heb ik veel op de agenda staan'? Druk druk druk. Weet je hoe ik daar mee om ga?

Ik leef van dag tot dag.

Ook ik ben moeder van twee kinderen, heb een lieve man, heb een eigen salon en zit in een Internationaal creatief team en ben een perfectionist. Dus wil je het graag goed doen voor iedereen en alles beter dan beter.

En ik vind zoveel leuk!!!

Als ik dan de overvolle agenda zie leef ik van dag tot dag en dat functioneert voor mij heel goed anders maak ik me overal zorgen over en zo niet en geniet ik elke dag.

Topsecret

Zo heb ik deze maand mogen meewerken aan een topsecretproject van Trinity haircare, ben ik voor de trendday (show op t podium)van Trinity naar Zwitserland geweest en heb ik op het hoofdkantoor van Trinity in Heijen de nieuwste knip/kleurtechnieken mogen uitleggen en delen met kappercollega’s uit Nederland .

Train de trainer

Ook ben ik zelf nog getraind want we hebben Train de trainer-dag. Dat houdt in, dat ik met mijn creatieve internationale collega’s hier in Nederland samen kom en dat we elkaar trainen om samen op een nog hoger level te kunnen werken. Ik moet zeggen dat dat zoiets gaafs is want je zit natuurlijk met cultuurverschillen en bepaalde technieken/styling/levensstijl en klimaatverschillen. Hoe leuk is dat omdat met elkaar te delen, je kennis te verbreden en je eigen draai eraan te geven om het voor jou in de salon te kunnen gebruiken. Ik wordt er blij van.

En ondertussen zijn mijn voelsprieten in mijn hoofd in volle gang met voorbereiding voor de Coiffure Award.

Ook zoiets verslavends en gigaleuk!

Lekker je eigen ding doen.

Saskia maakte ook deze collectie ; Draagbaar haar met een knipoog naar ABBA