Home Uitreiking Coiffure Award 2020 verplaatst naar 2021
Events & Awards

Uitreiking Coiffure Award 2020 verplaatst naar 2021

Net binnen: het Coiffure Award gala gaat dit jaar definitief NIET plaatsvinden! Eerder was het gala al uitgesteld naar september, door de corona lockdown. Maar de organisatie durft het niet aan om de datum in september te laten staan, vanwege de vele onduidelijkheden die er nu nog zijn omtrent het organiseren van events. De organisatie zegt: "Of er, zoals gebruikelijk, zo’n duizend mensen in Studio21 kunnen, blijft op dit moment nog onzeker. Maar de bekendmaking van de winnaars gaat hoe dan ook op 18 april 2021 plaatsvinden. Hoe het er precies uit gaat zien, dat wordt de komende tijd vormgegeven."

De bekendmaking van de winnaars gaat hoe dan ook op 18 april 2021 plaatsvinden

Wat een moeilijke beslissing moet dat zijn geweest! Er worden verschillende scenario’s gemaakt voor de uitreiking, want niemand weet hoe de situatie zich zal gaan ontwikkelen. Blijft het virus weg of komt er een nieuwe golf? Blijven we de 1,5 meter regel handhaven, of blijkt tegen die tijd dat - door nieuwe inzichten - het virus beter op een andere manier geweerd kan worden? Niemand weet het.

Hoe dan ook, de genomineerden moeten helaas nog langer wachten eer de winnaars van de Coiffure Award 2020 bekendgemaakt worden.

De organisatie zegt: "Wij hebben de afgelopen maanden ook gedacht: je kan je de bekendmaking van die winnaars zonder publiek heel moeilijk voorstellen. Dat zal echt een van de laatste opties zijn. Als het niet anders kan, kan het niet anders. Daar zullen we op een of andere manier rekening mee moeten houden, maar we gaan ons uiterste best doen om die beslissing niet te hoeven nemen. We moeten realistisch blijven, niemand weet of het volgend jaar helemaal door kan gaan zoals we nu bedacht hebben. Toch hebben we er vertrouwen in dat we er hoe dan ook een fantastisch feest van gaan maken."

Laten we allemaal hopen dat we in 2021 weer terug kunnen naar het 'oude normaal' en elkaar weer als vanouds kunnen omhelzen als de winnaars bekendgemaakt worden. Nu nog even geduld!

Kijk HIER wie de genomineerden zijn!

COVER: Inzending Coiffure Awards 2020 | Hair: Kristy Mooren | Foto: Arjan Beugelink | Visagie: Angela Ijpelaar | Styling: Monique Desar + Sanne Kluskens