Home TREND ALERT! GHD'S Colour Crush Edition
Actueel

TREND ALERT! GHD'S Colour Crush Edition

Ontdek ghd's Colour Crush: grenzeloze styling, zonder hitteschade.

Ontdek de Haarrevolutie met ghd: Bright Things Are Coming!

Het is tijd om je haar en je leven een boost te geven met de bruisende Colour Crush collectie van ghd. Als hét toonaangevende merk in haarstyling, heeft ghd een reputatie opgebouwd voor innovatie en kwaliteit. Met de Colour Crush collectie zet ghd opnieuw de standaard voor wat mogelijk is in haarstyling.

De collectie biedt niet alleen een explosie van kleur, maar ook een scala aan iconische tools die garant staan voor eindeloos veel goede haardagen. Van stijltangen tot haardrogers, elke tool is ontworpen met de nieuwste technologieën om jouw haar te verzorgen en tegelijkertijd te stylen.

Maar ghd gaat nog een stap verder. Met de allereerste limited edition van de 2-in-1 wet to style ghd duet style, biedt ghd een revolutionaire manier om je haar te stylen zonder enige hitteschade. Dit is slechts een voorbeeld van hoe ghd zich blijft innoveren om aan de behoeften van hun klanten te voldoen en hen te helpen hun beste haar ooit te bereiken.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek jouw vibe en kies je favoriete kleur uit het bruisende kleurenpalet van radiant red, elemental blue, apricot crush of cyber lime. Met ghd ben je klaar om te stralen van binnenuit en te genieten van eindeloze goede haardagen!

BESTEL JE NIEUWE TANG HIER!

It’s a vibe with ghd!


De Colour Crush collectie omvat:

  • LIMITED EDITION ghd CHRONOS STIJLTANG IN CYBER LIME - De ultieme holy grail in haarstyling, met HD motion-responsiveTM technologie.
  • LIMITED EDITION ghd DUET STYLE 2-IN-1 HETELUCHTSTYLER IN ELEMENT BLUE - Een beauty-tech doorbraak die nat haar transformeert naar gestyled zonder schade.
  • LIMITED EDITION ghd MAX STIJLTANG IN RADIANT RED - Ideaal voor lang, dik of krullend haar, met professionele prestaties.
  • LIMITED EDITION ghd GOLDTM STIJLTANG IN APRICOT CRUSH - Iconisch en voorzien van dual-zone technologie voor gezond uitziend haar.
  • LIMITED EDITION ghd HELIOSTM HAARDROGER IN CYBER LIME - Biedt ultieme stylingcontrole en salonkwaliteit föhnresultaten.
  • Alle tangen komen met een hittebescherming opbergetui!