Home De moderne Kérastase-vrouw: Sydney Sweeney
Actueel

De moderne Kérastase-vrouw: Sydney Sweeney

Kérastase heeft vandaag bekendgemaakt dat de getalenteerde en veelzijdige actrice Sydney Sweeney zich aansluit bij de Kérastase-familie als Global Brand Ambassador.

Je kan Sydney kennen van series zoals ‘White Lotus’ en ‘Euphoria’, waarmee ze dubbel genomineerd was voor de Primetime Emmy Awards. Met haar universele aantrekkingskracht heeft Sydney niet alleen de harten van Gen Z en Millennials veroverd, maar belichaamt ze ook de moderne vrouwelijkheid met haar kracht om onbevreesd te zijn in het leven.

'Ik kan niet geloven dat ik vanaf vandaag onderdeel uitmaak van de Kérastase-familie als hun Global Brand Ambassador. Het is zo groot voor mij om samen te werken met zo'n iconisch merk. Voor mij gaat schoonheid over creatief zijn, mezelf zijn en sterk geloven in mijzelf en alles wat ik doe. Ik kijk ernaar uit om jullie te laten zien waar we aan gewerkt hebben." – Sydney Sweeney

WAAROM KÉRASTASE?

Ik verander voortdurend mijn haarkleur en -stijl voor verschillende rollen, dus de beste zorg is zo belangrijk. De behandelingen en oliën hebben mijn haar weer tot leven gebracht, ET VOILÀ!

FAVORIETE HAARSTIJL?

Ah, dit is moeilijk! Mijn kapper Glen is een van mijn beste vrienden en we hebben altijd zoveel plezier samen met het creëren van nieuwe looks voor verschillende evenementen. Ik moet toegeven dat ik dol ben op een grote, veerkrachtige blowout!

JE ULTIEME VROUWELIJKE ICOON?

Er zijn zoveel geweldige vrouwen naar wie ik opkijk en door wie ik geïnspireerd word. Voor mij komt het altijd neer op mijn vrienden - we steunen elkaar, we zijn onafscheidelijk en waar we ook gaan, we hebben altijd plezier.

WAAR HAAL JE JE ZELFVERTROUWEN VANDAAN?

Het is vrij eenvoudig voor mij - dingen doen waar ik van hou. Ik voel me altijd beter als ik even stilsta en nadenk over wat ik eigenlijk graag doe. En wanneer ik het dan doe, geeft het me een gevoel van kracht en macht, en het is echt vervullend.

Met Sydney Sweeney als Global Brand Ambassador zet Kérastase een gedurfde stap richting het omarmen van moderne vrouwelijkheid en zelfexpressie. Deze samenwerking belooft niet alleen innovatieve haarverzorgingsproducten, maar ook inspirerende campagnes die de kracht van individualiteit vieren.