Home Heb je leeftijd lief
Actueel

Heb je leeftijd lief

De terrassen zijn weer open en ook shoppen mag weer, zij het nog met mate. Mei is dé maand van nieuw leven en het ontluiken van de zomer. Maar niet alleen jong is leuk of mooi. Ons thema gaat daar deze maand over: Your Age. Jouw leeftijd, wees er trots op en verloochen die niet. Want jong of oud, iedere leeftijdsfase heeft haar eigen voordelen en aandachtspunten.

Editorial mei 2021 - thema YOUR AGE

Acceptatie

Ik weet nog heel goed dat ik 30 werd en dacht dat ik nu echt wel 'oud' was. Mijn 40ste wilde ik nauwelijks vieren, maar nu ik de 50 allang ben gepasseerd kan ik er alleen nog maar om lachen. Wat was ik toen nog jong en ook: ik zou mijn levenslessen niet willen opgeven om weer zo jong te kunnen zijn als toen. Ik voel meer rust en balans en al baal ik ook van een rimpeltje hier en daar en elke 4 weken weer een grijze uitgroei, toch kan ik gelukkig nu wel mijn leeftijd omarmen en alleen maar trots zijn op mijn 'oude' lijf dat gelukkig nog gezond is en mij al zoveel jaren goede diensten heeft bewezen.

Foto: Frank Lodder

Gelukkig kan ik nu wel mijn leeftijd omarmen en alleen maar trots zijn op mijn 'oude' lijf

Marit Heemskerk

Maar je leeftijd accepteren betekent niet dat je jezelf maar moet laten gaan. Natuurlijk kun je wel een goede crème gebruiken en wist je dat het steeds belangrijker is om ook je hoofdhuid te verzorgen als je ouder bent? Deze maand besteden we zowel aandacht aan het tegengaan van onnodige huidveroudering, welke kapsels en make-up jou het beste staan als je niet meer piepjong bent, als het accepteren van je leeftijd of nog beter: er trots op zijn. Onder andere onze experts Petra van den Burg, Lucien Beijerinck, Mickey Jooren en Saskia Bolk gaan daar dieper op in.

En we hebben veel zomertrends, nieuwe producten en interviews met professionals. Verder praten we met een dappere vrouw die haar persoonlijke verhaal wil delen over het haarverlies dat zij straks gaat ervaren na haar chemo-behandelingen. En als je zo'n verhaal leest, dan wil je alleen maar dankbaar zijn voor elk jaartje dat er aan jouw leeftijd wordt toegevoegd!

Look book

Tenslotte hebben we nog iets heel leuks in petto: we gaan deze maand een gloednieuw look book lanceren, waar alle kapsels, make-ups in komen te staan van de afgelopen jaren - van merken, kappers, visagisten - een foto gallery boordevol inspiratie van de pro's voor hem en haar. Dus stay tuned!

Liefs, Marit X