Home ghd Chronos: Een Revolutie in Haarstyling
Actueel

ghd Chronos: Een Revolutie in Haarstyling

Ghd, bekend om zijn geavanceerde haarstylingtools, heeft zijn nieuwste product onthuld: de ghd Chronos. Deze stylingtool is beladen met innovaties die beloven de normen van haarstyling te verleggen.

Technologische Vooruitgang

De ghd Chronos is een geavanceerde haarstyler met de nieuwste HD motion-responsive technologie. Deze slimme functie herkent hoe jij je haar styled en past automatisch de warmte en kracht aan voor een beter resultaat. Met de Chronos kun je 3 keer sneller stylen, genieten van 85% meer glans, 2 keer minder pluizig haar en tot 3 keer meer bescherming tegen haarbreuk. Kortom, deze styler belooft de traditionele stylers te overtreffen.

Charli Howard: het Gezicht van Kracht

Charli Howard, een beeldschoon Engelse model, auteur en lichaamsactivist, is afkomstig uit het bruisende Zuidoost-Londen, Engeland. Haar invloedrijke bijdrage strekt zich uit tot haar rol als activist voor diversiteit binnen de mode-industrie. Met haar unieke perspectief en vastberadenheid heeft Charli Howard een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van mode en activisme.

Hierom schittert zij als het wereldwijde gezicht van ghd Chronos. Haar aanwezigheid benadrukt de kracht en allure van deze nieuwe styler.

ghd Chronos is de meest geavanceerde styler in ons portfolio. Met meer dan 22 jaar ervaring in warmtestyling begrijpen en beheersen we deze kunst als geen ander. De Chronos is een revolutie op het gebied van stylingtools." - Jeroen Timmerman, CEO van ghd

ghd Bodyguard Heat Protection

Als aanvulling op de Chronos lanceert ghd ook de uitgebreide ghd Bodyguard Heat Protection lijn. Deze producten bieden een onzichtbare en lichtgewicht beschermingslaag tussen het haar en warmtestyling, geschikt voor diverse haartypes, inclusief gekleurd haar en fijn haar.

De ghd Chromos is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf.