Home Redken introduceert Acidic Bonding Curls & Curl Styler
Actueel

Redken introduceert Acidic Bonding Curls & Curl Styler

Let's style those curls!

Redken kondigt met trots de lancering aan van de nieuwe haarverzorgings- en stylinglijn: Acidic Bonding Curls & Curl Stylers. Voor gezondere gedefinieerde en glanzende krullen. Vanaf nu verkrijgbaar vanaf €30,60 bij een Redken-salon bij jou in de buurt of online bij één van de geselecteerde webshops zoals Douglas. 

Acidic Bonding Curls
De iconische Acidic Bonding Concentrate is sinds de lancering niet meer weg te denken uit het Redken assortiment. Als ‘bonding expert' is Redken enthousiast om de nieuwste innovatie binnen de bonding
verzorging aan te kondigen in hun assortiment: Acidic Bonding Curls. Een nieuwe siliconenvrije krullen
verzorgingslijn die helpt om het natuurlijke krulpatroon te herstellen, speciaal ontwikkeld voor beschadigde
krullen en coils.

Acidic Bonding Curls gaat uit van de Curl Bond Technology, geformuleerd met citroenzuur, glycine en urea. Citroenzuur helpt de verbindingen in het haar te herstellen en versterken. Glycine zorgt er samen met proteïne voor dat de krullen worden gereactiveerd en helpt om haarbreuk te voorkomen. Urea exfolieert de hoofdhuid om build-up te verwijderen en zorgt voor een langdurige hydratatie en goede vochtbalans. Dit resulteert in direct gedefinieerde en gehydrateerde krullen, die tot wel 72 uur lang hun vorm behouden en pluis bestrijden.

De Acidic Bonding Curl producten zijn ontworpen om de unieke uitdagingen aan te pakken waarmee krullen en coils te maken krijgen, zoals droogheid, breuk en pluis. Met Acidic Bonding Curls kan iedereen met krullen en coils nu genieten van gezondere, gedefinieerde en glanzende krullen. 

De nieuwe lijn bestaat uit een siliconenvrije Shampoo, Conditioner en Leave-in.

Acidic Bonding Curls Shampoo (300ML & 1L)
Deze shampoo reinigt zachtjes en verwijdert vuil en productresten zonder de natuurlijke oliën van het haar te verwijderen. Het versterkt de haarstructuur en bereidt het haar voor op de volgende stappen in de verzorgingsroutine.

Acidic Bonding Curls Conditioner (300ML & 1L)
Deze rijke verzorgende conditioner hydrateert en ontwart krullen en coils, waardoor ze zacht en glanzend worden. Daarbij versterkt het de haarstructuur en vermindert het pluis.

Acidic Bonding Curls Leave-In Treatment
Deze leave-in treatment is een veelzijdig product dat krullen en coils hydrateert, definieert en beschermt. Het versterkt de haarstructuur en vermindert pluis. Ook zorgt het ervoor dat het haar gemakkelijker te ontwarren is.

De belangrijkste voordelen van Bonding Curls

 • Versterkt de haarverbinding en herstelt kracht van de krul van binnenuit
 • 92% van de gebruikers zag gezondere en beter gedefinieerde krullen na één gebruik*
 • Formule hydrateert en verbetert de elasticiteit van krullen*
 • Tot 85% minder pluizig haar, tot wel 96 uur lang**
 • Tot 12x makkelijker ontwarren***
 • Vegan formule: geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong
 • Formule gemaakt in een fabriek die 100% hernieuwbare energie gebruikt

Curl Stylers
Curl Stylers zijn ontworpen om jouw krullen te perfectioneren en te definiëren. Het assortiment is geformuleerd met een combinatie van hydraterende ingrediënten, waaronder squalaan en jojoba-olie, die de natuurlijke oliën van het haar aanvullen en krullen gehydrateerd en zacht houden. De Curl Stylers zijn ideaal voor consumenten met krullen en coils die op zoek zijn naar meer definitie en vorm.

Het assortiment is siliconevrij (voor een natuurlijk gevoel) en bestaat uit een Refreshing Curl Mist, Hydrating Curl Cream en Sculpting Curl Gel. 

Refreshing Curl Mist 
Deze mist verfrist en hydrateert krullen tussen wasbeurten door, waardoor ze er weer glanzend en gedefinieerd uitzien. Het helpt ook om pluis te verminderen en de krullenstructuur te behouden. 

Hydrating Curl Cream
Deze crème hydrateert en definieert krullen, waardoor ze zacht, glanzend en gemakkelijk te stylen worden. Het helpt ook om pluis te verminderen en de krullenstructuur te behouden.

Sculpting Curl Gel
Deze gel geeft krullen een sterke hold en controle, zonder ze te verzwaren of uit te drogen. Het helpt ook om pluis te verminderen en de krullenstructuur te behouden.

De belangrijkste voordelen van Bonding Curls

 • Tot 72 uur gedefinieerde krullen****
 • Tot 72 uur hydratatie****
 • Tot 72 uur pluis onder controle****
 • Voor alle krullen en coils
 • Vegan formule: geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong
De ultieme krulroutine
Met Acidic Bonding Curls en de Curl Stylers haal je alles in huis voor jouw ultieme krulroutine. Gebruik de Acidic Bonding Curls Shampoo voor het reinigen van het haar, de Conditioner voor het verzorgen van het haar, de Leave-in Treatment voor het beschermen van het haar en de Curl Stylers voor het stylen van het haar.

Ontdek de kracht van Acidic Bonding Curls en de Curl Stylers en geef jouw krullen de verzorging en styling die ze verdienen. Bereik gezonde, gedefinieerde en pluisvrije krullen met Redken en 'EMBRACE YOUR CURL POWER'.
*Gebaseerd op resultaten van consumententests, Acidic Bonding Curls-systeem
**Bij gebruik van Acidic Bonding Curls shampoo, conditioner en leave-in vs. niet verzorgende shampoo
***Instrumentele test Acidic Bonding Curls Shampoo, Conditioner en Leave-in vs. normale shampoo
****Gebaseerd op resultaten van consumententests, 71 deelnemers Curl Stylers
Prijs en verkrijgbaarheidVanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde Redken-salons, zie salon finder, en online bij geselecteerd webshops waaronder Douglas.Redken Acidic Bonding Curls Shampoo €17,00 (250ml)
Redken Acidic Bonding Curls Conditioner €17,40 (250ml)
Redken Acidic Bonding Curls Leave-In €24,90 (250ml)
Redken Hydrating Curl Mist €16,80 (250ml)
Redken Hydrating Curl Cream €16,80 (250ml)
Redken Hydrating Curl Gel €15,60 (250ml)