Home MAC Lovestruck Luck: Valentijn 2024 Collectie
Actueel

MAC Lovestruck Luck: Valentijn 2024 Collectie

Op zoek naar de perfecte make-up voor een Valentijns look? Ontdek de nieuwe collectie van MAC!

MAC Cosmetics heeft zoals elk jaar haar limited edition Valentijns collectie onthuld: de MAC Lovestruck Luck Valentine 2024 collectie. Deze collectie omarmt de krachtige symboliek van het "Year of the Dragon" voor 2024 met een warmrode verpakking en patronen die de harten van make-up liefhebbers sneller laten kloppen.

De MAC Lovestruck Luck collectie is een viering van liefde en geluk, gericht op het aantrekken van positieve energie voor het nieuwe jaar. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van best-selling face-, eye- en lipproducten, brengt MAC een eerbetoon aan de kracht van zelfexpressie en schoonheid. Bekijk hieronder het overzicht van de producten van deze limited edition:

Lovestruck Luck Lustreglass Lipstick

Een glanzende lippenstiftformule in drie limited edition tinten met een transparante, opbouwbare kleurafgifte, gekleed in betoverende, gelukbrengende rood geschubde verpakking.

Luck Has It
Sweeter Cinnamon
Powerfully Potent

Lovestruck Luck Powder Blush

Een blush in twee limited edition tinten, die een romantische kleur biedt - verpakt in betoverende gelukbrengende rode verpakkingen.

Power to you!
Full of wonder

Deze verleidelijke tinten en finishes beloven een scala aan mogelijkheden voor elke make-upliefhebber, of het nu gaat om een subtiele look voor overdag of een gedurfd avondstatement. Laat je hart spreken en omarm de magie van MAC deze Valentijnsdag.