Home Meer groen op straat!
Actueel

Meer groen op straat!

Inmiddels zijn de salons alweer bijna een maand open en je ziet het straatbeeld langzamerhand fleuriger worden. Na een lange lockdown snakken we allemaal naar wat vrolijkheid en vrijheid. Het is lente en daar horen zon, terrasjes en een mooie zomerlook bij!

Editorial april 2021 - thema GO GREEN

Het is lente en daar horen zon, terrasjes en een mooie zomerlook bij!

Go green

Deze maand besteden we extra veel aandacht aan ons thema GO GREEN. Dus veel verhalen en interviews over duurzaamheid en hoe iedereen kan bijdragen aan een beter milieu. Want als deze crisis ons één ding duidelijk heeft gemaakt, is het dat we dingen echt anders moeten doen in deze wereld. Dat betekent meer aandacht voor dierenwelzijn en respect voor hun natuurlijke habitat. Als wij doorgaan dieren op zulke respectloze wijze te blijven behandelen, kunnen we over een aantal jaar weer een ander virus verwachten dat overspringt van dier op mens.

Maar niet alleen voor de dieren is het belangrijk dat we serieus aandacht gaan besteden aan duurzaamheid. Tijdens deze donkere lockdown maanden is gebleken hoe belangrijk een helend de natuur kan zijn. Wij ademen natuur en zonder een ecosysteem in balans houden wij op te bestaan. Gelukkig beginnen ook steeds meer cosmeticabedrijven het belang van een 'groenere' aanpak zien. Wij omarmen dat al met ons Inner Beauty platform en deze maand zetten we dit onderwerp extra in de schijnwerpers.

WieWatHaar Awards

Ook stellen we onze juryleden voor deze maand. Deze professionals gaan alle producten en projecten beoordelen die meedoen aan deze verkiezingen voor de professionele branche.

We gaan een mooie zomer tegemoet. Stay safe & happy!

Liefs, Marit X