Home The Hair X-perience komt er weer aan!
Events & Awards

The Hair X-perience komt er weer aan!

Zet maar in je agenda als je werkzaam bent in de kappersbranche: op 12 & 13 juni 2022 wordt The Hair X-perience gehouden. Deze enige Nederlandse kappersbeurs is een event dat ruim 3.500 bezoekers trekt en mag na diverse lockdowns gelukkig weer worden gehouden in de Evenementenhallen in Gorinchem!

Uitgebreid programma

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Er zijn waanzinnige shows waar je geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen, demo’s waar je nieuwe dingen leert, look & learns waar je de nieuwste technieken kunt zien en onze exposanten waar je de beste deals kunt scoren.

Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de look & learns wordt er ingezoomd op de techniek achter de coupes. Hier leer je ook hoe je deze kunt gebruiken in jouw salon.

Ook voor ondernemers

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Beauty & Hair Talk is de plek voor hairprofessionals om te netwerken met elkaar en zich te laten inspireren door bekende artiesten uit het vak. In deze area worden er interviews geven over de weg naar succes en de laatste tips en tricks van de branche.

Korting

Bestel hieronder je tickets met €7,50 korting met code 9651

Video aankondiging