Home Stap voor stap: Haardiagnose & Treatment op maat
Onze favorieten

Stap voor stap: Haardiagnose & Treatment op maat

Featured Video Play Icon

Een tijdje geleden schreven we al over deze unieke methode om achter je eigen haarprofiel of te wel EnergyCode te komen. System Professional heeft een systeem ontwikkeld, waarmee de kapper met behulp van een app jouw haarverzorging op maat kan voorschrijven. De app geeft jou je eigen unieke EnergyCode, deze code geeft aan welke producten geschikt zijn voor jouw hoofdhuid en haar. Hierdoor weet je helemaal zeker dat je de juiste producten gebruikt en als je haar na een tijdje verandert, wordt de code aangepast.

ALLES OVER ENERGYCODE MAPPING

We mochten 2 consulten, goodiebag met alle producten en treatment op maat bij Kapsalon Pro Solo in Alkmaar weggeven. De gelukkige winnaressen waren Marjolijne en Femke en afgelopen week waren ze in de salon om hun prijs in ontvangst te nemen. Het mooie van dit systeem is dat het duidelijk maakt dat iedereen andere haarbehoeftes heeft. Dat blijkt ook weer uit de code van deze twee dames. Op de video zien we Marjolein die eerst  de diagnose krijgt van kapper Ed Noijons en daarna haar eigen treatment op maat. Kijk je mee?

Marjolijne

Wella-energycode-Marjolijn

Femke

Wella-energycode-femke

Ben je benieuwd wat jouw persoonlijke EnergyCode is? Ga dan eens langs bij een System Professional kapper, het consult is gratis!

VIND EEN SALON