Home Salon & product experience | Omniblonde Cool Signature
Hair solutions

Salon & product experience | Omniblonde Cool Signature

Marit vond dat haar blonde haar na een vakantie wel wat gelig was geworden. Het was nog te vroeg om het al bij te laten kleuren, maar ze wilde graag een 'opfrisbeurt' tussen de kleurbehandelingen door. Bovendien keek ze uit naar een professionele blow-dry omdat het haar erg droog en pluizig was geworden.

Dus ging ze naar de hippe kapsalon Beichies, die gevestigd is in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. In de salon werd ze hartelijk welkom geheten met een potje groene thee in het speciale wachtgedeelte. De salon is smal en heel diep; eerst kom je binnen in het behandelgedeelte met aan het einde de toonbank en de kast met Omniblonde haarproducten. Als je verder doorloopt, is er een wachtruimte die eerder doet denken aan een hip koffietentje met tafeltjes en stoelen. Een fijne plek om even te zitten en je wensen te bespreken met de kapper.

Wie is Omniblonde?


Omniblonde is speciaal ontwikkeld voor 2% van de wereldbevolking die blond is en de 30-40% die ervoor kiest blond te zijn. Het doel is om producten te leveren met ingrediënten, die de problemen aanpakken die het belangrijkst zijn voor blondines.

Het R+D-team heeft meer dan twee jaar samengewerkt met onafhankelijke fabrikanten uit Zweden, Australië en de VS om producten te ontwikkelen speciaal afgestemd op de behoeften van blondines. De producten zijn volledig gebaseerd op de feedback van zowel stylisten als de klanten. 

Uitleg professional

Haarstyliste Marissa

Marit gaf aan dat ze van die gele waas en pluis afwilde. Marissa, de kapster raadde haar een behandeling met het nieuwe merk Omniblonde aan, dat speciaal geschikt is voor blond haar. Een wasbehandeling met de Omniblonde Cool Signature lijnen aanvullend een voedend masker zou het haar weer helemaal opfrissen en verzorgen. Daarna wordt het haar in model gebracht.

Marit volgt Marissa naar de wasbakken, helemaal achterin de salon en neemt plaats.

Mijn haar ziet er weer uit alsof het net gekleurd is: stralend en fris en ook ben ik gelukkig van die vervelende pluis af. Ik sta versteld van het resultaat!

Marit

De Omniblonde Cool Signature experience in 4 stappen

Stap 1: Wassen

Het haar wordt gewassen met de Omniblonde Cool Signature shampoo, die violet van kleur is en als doel heeft een gele gloed tegen te gaan. Het haar wordt vochtig gemaakt en de shampoo wordt goed ingemasseerd.

Stap 2: Hoofdhuidmassage

Als extra geeft Marissa ook een fijne massage, die rustgevend is voor de hoofdhuid. Een heerlijk wellness moment, dat niet alleen fijn is voor de hoofdhuid, maar ook zorgt voor een ontspannen ervaring.

Stap 3: Omniblonde Magically Transforming Intense Treatment

Na het uitspoelen wordt een intens voedend masker aangebracht om het droge haar van Marit extra te verzorgen. Marissa legt uit dat dit het beste op handdoekdroog haar kan worden aangebracht, zodat het masker echt in het haar kan trekken. Ze laat het 10 minuten intrekken met een handdoek over het haar. Daarna wordt het maskerer zorgvuldig uitgespoeld

Stap 4 Stylen

Hierna neemt Marit plaats achter een van de mooie spiegels en wordt de manier van stylen besproken. Marit wil heel graag af van haar pluizige haar en Marissa legt uit dat het stylen een stuk beter zal gaan, nu het haar een extra treatment heeft gekregen. Ze sprayt wat Omniblonde leave-in conditioner in het haar en gaat aan de slag.

Tijdens het stylen vertelt Marissa over de beste thuisproducten voor Marit. Ze adviseert eens per 2 weken een detox shampoo om alle productresten uit het haar te wassen, zodat de verzorgende producten nog beter opgenomen kunnen worden in het haar. Ook raadt ze de Rejuvenation shampoo en conditioner aan om het haar ook thuis goed te voeden, waardoor het haar van Marit minder droog en pluizig zal worden. Als extra adviseert ze bovendien om ook het masker aan te schaffen om het haar eens per week extra mee te verwennen.

Verzorgende thuisproducten
De Cool Signature shampoo
Het haar wordt bekeken

Na de salonbehandeling is het heel belangrijk dat de klant de juiste producten thuis gebruikt voor optimale verzorging van het haar.

Marissa

Na het stylen laat Marissa het resultaat zien en Marit kan bijna niet geloven dat dit alleen komt door de juiste producten te gebruiken! Het haar lijkt blonder, alsof het net gekleurd is en van pluis is geen sprake meer.

Het resultaat

Het haar ziet er weer glad en verzorgd uit, wat een verschil met toen ik binnenkwam!

Marit

Advies voor thuis

Marit besluit het advies van Marissa op te volgen. De producten hebben niet alleen hun werk gedaan, maar zien er ook nog eens prachtig uit.

Een tevreden en ontspannen Marit verlaat de salon met alle producten voor thuis, die ze de komende weken gaat testen. Wordt vervolgd, want Marit gaat jullie vertellen over haar ervaring!